Крчмаревић: Хрвати нам показали како на Бразил!

Некадашњи селектор младе репрезентације Србије, сада тренер сарајевског Жељезничара, каже да Бразилци робују звездама и да у томе лежи наша шанса за изненађење.

Фудбал 27.06.2018 | 10:00
Крчмаревић: Хрвати нам показали како на Бразил!
Слободан Крчмаревић изјавио је за "Спортски журнал" да би идеално било када би репрезентација Србије у дуелу са Бразилом применила рецепт Хрвата, који су прошле недеље победом над Аргентином (3:0) осигурали пласман у осмину финала Светског првенства.

"Орлови" после шок-пораза од Швајцарске у последњем минуту имају само један начин да оду даље - да савладају једну од фудбалских велесила, коју на овом Мундијалу предводе Нејмар и Кутињо.

"Костарика и Швајцарска су показале да са Бразилом може да се игра. Лакше смо ми добили Костариканце, него они. Ако будемо на свом нивоу, није немогуће да направимо изненађење", каже Крчмаревић.

Изабраници селектора Титеа у првом колу су ремизирали са Швајцарском (1:1), док су Костарику победили головима у 90. и 96. минуту.

"Бразилци, као и Аргентинци, робују звездама и у томе је наша шанса. Хрвати су показали како би требало играти против њих, али они су ипак агресивнији и физички припремљенији од нас", оградио се некадашњи крилни играч Партизана и ОФК Београда, однедавно тренер Жељезничара, актуелног вицешампиона Босне и Херцеговине.

Србија и Бразил састају се у среду од 20 часова на "Откритије арени" у Москви.

Говорећи о осталим учесницима СП, Крчмаревић је као фаворите истакао Немце, иако су у групи са Мексиком и Шведском били на рубу елиминације.

"Имају систем, дуго година истог селектора и када промене тим, опет изгледају исто, јер не зависе од појединаца. Најбоље држе лопту. Нису послали ниједан дубински пас ни када су јурили резултат".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар