Штимац иде из Ефеса?

Клуб неће искористити опцију да продужи сарадњу на још годину дана.

Кошарка 27.06.2018 | 15:30
Штимац иде из Ефеса?
Анадолу Ефес је одлучио да не продужи уговор са Владимиром Штимцем на још годину дана, тако да би наш интернациналац овога лета требало да постане слободан играч. Он је имао уговор на 1+1 једну годину, али је опција била у рукама клуба.

И Ефес то није искористио, пише Спортандо.

Овај потез долази као плод великих промена у Ефесу овога лета где је настала права мењажа играча. Поред Штимца, Ефес ће напустити и Тони Даглас.

За сада није познато где би Штимац могао да настави каријеру, а до сада је играо за Беовук, Жалгирис, Валмеиру, Црвену звезду, Вентспилс, Нимбурк, Оли, Банвит, Уникаху, Бајерн Минхен, Естудијантес, Бешикташ и Ефес.

Протекле сезоне је у просеку давао 10 поена и имао шест скокова у Евролиги, али са доласком Ергина Атамана Штимац је изгубио минутажу и игру коју је имао пре Атамановог доласка.

Ова вест се уклапа у слику Ефеса овога лета јер је тај тим кренуо у тотално реновирање. Већ су стигли Василије Мицић и Родриг Бубоа. Ипак, изгледа да ће Штимац гледати неке друге опције овога лета. Са свим што је урадио у каријери, не би требало да има проблем да пронађе клуб по мери.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар