Štimac ide iz Efesa?

Klub neće iskoristiti opciju da produži saradnju na još godinu dana.

Košarka 27.06.2018 | 15:30
Štimac ide iz Efesa?
Anadolu Efes je odlučio da ne produži ugovor sa Vladimirom Štimcem na još godinu dana, tako da bi naš internacinalac ovoga leta trebalo da postane slobodan igrač. On je imao ugovor na 1+1 jednu godinu, ali je opcija bila u rukama kluba.

I Efes to nije iskoristio, piše Sportando.

Ovaj potez dolazi kao plod velikih promena u Efesu ovoga leta gde je nastala prava menjaža igrača. Pored Štimca, Efes će napustiti i Toni Daglas.

Za sada nije poznato gde bi Štimac mogao da nastavi karijeru, a do sada je igrao za Beovuk, Žalgiris, Valmeiru, Crvenu zvezdu, Ventspils, Nimburk, Oli, Banvit, Unikahu, Bajern Minhen, Estudijantes, Bešiktaš i Efes.

Protekle sezone je u proseku davao 10 poena i imao šest skokova u Evroligi, ali sa dolaskom Ergina Atamana Štimac je izgubio minutažu i igru koju je imao pre Atamanovog dolaska.

Ova vest se uklapa u sliku Efesa ovoga leta jer je taj tim krenuo u totalno renoviranje. Već su stigli Vasilije Micić i Rodrig Buboa. Ipak, izgleda da će Štimac gledati neke druge opcije ovoga leta. Sa svim što je uradio u karijeri, ne bi trebalo da ima problem da pronađe klub po meri.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar