Блат доводи свој стручни штаб у Олимпијакос!

Што значи да би то могла да буде повољна вест за Црвену звезду.

Кошарка 27.06.2018 | 12:30
Блат доводи свој стручни штаб у Олимпијакос!
Дејвид Блат је нови тренер Олимпијакоса. Он ће потписати уговор на две године са Пирејцима и врло брзо би то требало да се озваничи. Како чујемо, он ће распустити стручни штаб и довести своје људе од поверења.

То значи да би то могла да буде повољна вест за Црвену звезду која је показала интересовање за Милана Томића, асистента Јанису Сфаропулосу и човеку који ради у Олимпијакосу пд 2008. године. Ипак, уколико Блат доведе своје људе, онда ће Томић вероватно тражити самосталан посао, а Звезда је свакако опција, што сте могли да читате на нашем сајту.

Блат се на овај начин враћа у Грчку после кратког рада са Арисом 2010. године и наследиће на клупи Олимпијакоса поменутог Сфаропулоса.

То значи да ће Блат са својим стручним штабом предводити Олимпијакос у Евролиги што ће бити његов повратак у најјаче европско такмичење.

Он је освојио Евролигу 2014. године са Макабијем из Тел Авива. Радио је и као тренер у Кливленду и играо финале. Напустио је Кавсе 2016. године, али су му они ипак послали шампионски прстен. Свакако тренер са реномеом.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар