Blat dovodi svoj stručni štab u Olimpijakos!

Što znači da bi to mogla da bude povoljna vest za Crvenu zvezdu.

Košarka 27.06.2018 | 12:30
Blat dovodi svoj stručni štab u Olimpijakos!
Dejvid Blat je novi trener Olimpijakosa. On će potpisati ugovor na dve godine sa Pirejcima i vrlo brzo bi to trebalo da se ozvaniči. Kako čujemo, on će raspustiti stručni štab i dovesti svoje ljude od poverenja.

To znači da bi to mogla da bude povoljna vest za Crvenu zvezdu koja je pokazala interesovanje za Milana Tomića, asistenta Janisu Sfaropulosu i čoveku koji radi u Olimpijakosu pd 2008. godine. Ipak, ukoliko Blat dovede svoje ljude, onda će Tomić verovatno tražiti samostalan posao, a Zvezda je svakako opcija, što ste mogli da čitate na našem sajtu.

Blat se na ovaj način vraća u Grčku posle kratkog rada sa Arisom 2010. godine i naslediće na klupi Olimpijakosa pomenutog Sfaropulosa.

To znači da će Blat sa svojim stručnim štabom predvoditi Olimpijakos u Evroligi što će biti njegov povratak u najjače evropsko takmičenje.

On je osvojio Evroligu 2014. godine sa Makabijem iz Tel Aviva. Radio je i kao trener u Klivlendu i igrao finale. Napustio je Kavse 2016. godine, ali su mu oni ipak poslali šampionski prsten. Svakako trener sa renomeom.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar