Кеирош критиковао Инфантина и ВАР!

Правила не важе за "мале"! Селектор Ирана Португалац Карлос Кеирош поручио је да је његов земљак Кристијано Роналдо морао да добије црвени картон због ударања играча и критикујући ФИФА додао да се још једном показало да нема правде за "мале" селекције.

Фудбал 26.06.2018 | 16:15
Кеирош критиковао Инфантина и ВАР!
Иран је ремизирао са Португалијом 1:1 и опростио се од Светског првенства са четири бода у Б групи, а Кеирош је имао замерке на суђење Енрика Касереса јер десет минута пре краја није искључио најбољег фудбалера света иако је спорну ситуацију погледао путем ВАР-а.

"Реално је да зауставиш игру, погледаш ВАР и видиш лакат. Ударање лактом је црвени картон према правилима. Ипак, то није тако када су преко пута Меси или Роналдо. Овде није прича о судијама, већ о ставу, храбрости и карактеру. Одлуке морају да буду јасне за све, Инфантино и ВАР не иду у правом смеру", рекао је Кеирош на конференцији за медије после утакмице.

Кеирош поносно наглашава да је Иран донео пуно Мундијалу у Русији.

"Били смо јако конкурентни, сваког минута, дуела играјући са најбољим екипама света. Иран је, без сумње, са дисциплином, ставом, контролом, заслужио да победи Португалију. Ипак, у фудбалу нема правде", закључио је Кеирош.

Замерке и на суђење имао је и селектор репрезентације Србије Младен Крстајић јер Немац Феликс Брих није хтео да користи ВАР у ситуацији када је Александар Митровић оборен у казненом простору Швајцарске.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар