МИ: Још шест медаља за Србију, Стјепановићу злато!

Српски спортисти освојили су у четвртог дана такмичења на Медитеранским играма у Тарагони, у Шпанији, једну златну, три сребрне и две бронзане медаље.

Остали спортови 26.06.2018 | 15:15
МИ: Још шест медаља за Србију, Стјепановићу злато!
Тако сада, на листи земаља освајача медаља Србија заузима пето место са освојених осам златних медаља.

Велимир Стјепановић је у дисциплини 200м делфин, временом 1:56.93 данас освојио још једно златно одличје на овом такмичењу и са Медитеранских игара се враћа са освојених укупно пет медаља, од којих су три златне и две сребрне. 

Чаба Силађи је до сребрне медаље у дисциплини 50м прсним стилом дошао временом 27.31 секунде, а мушка штафета 4x100м мешовито је освојила сребрну медаљу са временом 3:38,44. 

Олимпијски шампион из Рија у рвању грчко римским стилом Давор Штефанек је у категорији 77кг дошао до сребра у мечу против Басара из Турске. 

Владимир Станкић је у категорији 87кг освојио бронзану медаљу као и Михаил Кајала у категорији 97кг. 

Спортистима Србије се у Тарагони прикључио и Божидар Маљковић, председник Олимпијског комитета Србије, који је са другом групом спортиста отпутовао на Медитеранске игре. 

С њим је у Тарагону су отпутовали атлетичари, теквондисти, бициклисти, џудисти, ритмичка гимнастичарка, веслачи, ватерполисти, чланови екипе баскет 3x3 и одбојке на еску у мушка и женска селекција, боћари.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар