Полила бензином себе и полицајце

Нишлијка С. С. у очају се данас полила бензином пред полицијом и извршитељима покушавајући да спречи исељење из стана у Улици Гаврила Принципа у Нишу, који је продат на лицитацији, по ријечима њених пријатеља, због дугова бившег супруга са којим није у браку већ 15 година.

Србија 25.06.2018 | 21:26
Полила бензином себе и полицајце
Поливајући се бензином, гориво је попрскало по униформи и двојицу присутних полицајаца који су пружали асистенцију извршитељима као и једну докторку Хитне помоћи која је била у стану јер се жена коју су исељавали жалила на срчане тегобе.

Права драма је настала када је њен син Р. С. (36) након тога узео упаљач, па су га полицајци савладали јер је одбио да га пусти из руке.

У Основном тужилаштву у Нишу “Блицу” је потврђено да је Р. С. одређено задржавање у полицији сумње да је починио кривично дјело спречавање службених лица у вршењу службене радње.

– Прилком спровођења извршења уз асистенцију полиције у Улици Гаврила Принципа, женска особа се полила бензином након чега је осумњичени С. Р. узео упаљач због чега су полицијски службеници кренули да му га одузму из руке. Како он није желио добровољно да преда упаљач, полицајци су савладали отпор осумњиченог и одузели му упаљач. Одређено му је задржавање у полицијии биће саслушан у тужилаштву у законском року – речено је “Блицу” у Основном јавном тужилаштву у Нишу.

Двојица полицајаца су након овог иницдента извели С. С. из стана држећи је за руке док је она плакала и одвели је до возила Хитне помоћи паркираног испред зграде.

У стану је потом настављено преузимање у пратњи извршитеља тако што је на вратима замијењена брава

(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

W

25.06.2018 21:10

ОВО НИЈЕ ДОБРО! Страшно. Гдје то води? То разара национално биће. Нема оправдања

ОДГОВОРИТЕ