Да ли је могуће? Лансини без фудбала 15 мјесеци!

Страшан ударац за Вест Хем!

Фудбал 27.06.2018 | 08:00
Да ли је могуће? Лансини без фудбала 15 мјесеци!
Никако да се наигра фудбала Мануел Лансини. Откако је стигао у Вест Хем претрпео је седам повреда, збирно пропустио 31 утакмицу, а да је заиста невероватан малер потврђују последње вести из Лондона - Аргентинац је изгубљен за целу наредну сезону.

Управи Вест Хема и новом тренеру Мануелу Пелегринију предочено је да Лансини не може на терен у наредних 15 месеци. Предвиђени повратак очекује се тек средином септембра 2019. У међувремену ће се 25-годишњи креативни везиста опорављати од тешке повреде колена због које је пропсутио и Мундијал у Русији.

Наиме, Лансини се повредио на теренингу репрезентације Аргентине почетком јуна, играчи су плакали кад се срушио на терен и сватио да неће путовати у Русију (уместо њега селектор Хорхе Сампаоли је позвао ЕнцаПереза), прве прогнозе говориле су страдали предњи укрштени лигаменти и да ће паузирати „само“ шест месеци, што је уобичајено кад су овакве повреде у питању. А онда се испоставило да у колену има још „проблема“.

Јер, досад су му страдали задња ложа (двапут), листа, колено (три пута), ребро. За три сезоне у амбуланти је био тачно 208 дана. Сад ће потрајати. Нажалост...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар