Da li je moguće? Lansini bez fudbala 15 mjeseci!

Strašan udarac za Vest Hem!

Fudbal 27.06.2018 | 08:00
Da li je moguće? Lansini bez fudbala 15 mjeseci!
Nikako da se naigra fudbala Manuel Lansini. Otkako je stigao u Vest Hem pretrpeo je sedam povreda, zbirno propustio 31 utakmicu, a da je zaista neverovatan maler potvrđuju poslednje vesti iz Londona - Argentinac je izgubljen za celu narednu sezonu.

Upravi Vest Hema i novom treneru Manuelu Pelegriniju predočeno je da Lansini ne može na teren u narednih 15 meseci. Predviđeni povratak očekuje se tek sredinom septembra 2019. U međuvremenu će se 25-godišnji kreativni vezista oporavljati od teške povrede kolena zbog koje je propsutio i Mundijal u Rusiji.

Naime, Lansini se povredio na tereningu reprezentacije Argentine početkom juna, igrači su plakali kad se srušio na teren i svatio da neće putovati u Rusiju (umesto njega selektor Horhe Sampaoli je pozvao EncaPereza), prve prognoze govorile su stradali prednji ukršteni ligamenti i da će pauzirati „samo“ šest meseci, što je uobičajeno kad su ovakve povrede u pitanju. A onda se ispostavilo da u kolenu ima još „problema“.

Jer, dosad su mu stradali zadnja loža (dvaput), lista, koleno (tri puta), rebro. Za tri sezone u ambulanti je bio tačno 208 dana. Sad će potrajati. Nažalost...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar