Сума: Рекао сам себи - ''ово ниси ти, мораш боље''!

Оспоравани Гвинејац Сејдубу Сума каже да је спреман да поправи утисак у Партизану. "Причао сам са собом и рекао: 'Ово ниси ти, мораш боље'".

Фудбал 26.06.2018 | 11:45
Сума: Рекао сам себи - ''ово ниси ти, мораш боље''!
Дошао је у Партизан након велике борбе црно-белих и "вечитог ривала" Црвене звезде. Партизану се обећао, а за њега је плаћено (тачније, није још све исплаћено) - 1,2 милиона евра, највише у историји београдског клуба.

Очекивало се од Суме, иначе најнижег фудбалера у садашњој генерацији фудбалера Партизана (могуће и у новијој историји) да покаже на терену зашто је доведен и толико плаћен. Али, Сума се негде изгубио... ништа од онога што се најављивало није показао.

Причало се и да би овог лета могао да напусти Партизан, али је остао и поново се бори за место у тиму.

У пријатељској утакмици против мађарског Хонведа у Словенији, Сума је дао први гол.



"Мислим да сам од почетка ових припремама на добром нивоу. Ово је тек почетак, морам да радим још напорније за тим. Задовољан сам партијама у две пријатељске утакмице (против Мачве и Хонведа)", рекао је Сума за клупски сајт.

Свестан је и да није био на задовољавајућем нивоу, као и да треба да увери све да му је место у Партизану и да заиста вреди онолико новца. Тренер Мирослав Ђукић више пута је о Суми поновио да мора да буде свестан да треба да ради за екипу.

"Знам шта се дешава и прича у и око клуба - неки хоће да останем, неки би да идем. Причао сам са собом: 'Ово ниси ти, и зато мораш да радиш више за тим'. За сада је добро", рекао је Сума.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар