Suma: Rekao sam sebi - ''ovo nisi ti, moraš bolje''!

Osporavani Gvinejac Sejdubu Suma kaže da je spreman da popravi utisak u Partizanu. "Pričao sam sa sobom i rekao: 'Ovo nisi ti, moraš bolje'".

Fudbal 26.06.2018 | 11:45
Suma: Rekao sam sebi - ''ovo nisi ti, moraš bolje''!
Došao je u Partizan nakon velike borbe crno-belih i "večitog rivala" Crvene zvezde. Partizanu se obećao, a za njega je plaćeno (tačnije, nije još sve isplaćeno) - 1,2 miliona evra, najviše u istoriji beogradskog kluba.

Očekivalo se od Sume, inače najnižeg fudbalera u sadašnjoj generaciji fudbalera Partizana (moguće i u novijoj istoriji) da pokaže na terenu zašto je doveden i toliko plaćen. Ali, Suma se negde izgubio... ništa od onoga što se najavljivalo nije pokazao.

Pričalo se i da bi ovog leta mogao da napusti Partizan, ali je ostao i ponovo se bori za mesto u timu.

U prijateljskoj utakmici protiv mađarskog Honveda u Sloveniji, Suma je dao prvi gol.



"Mislim da sam od početka ovih pripremama na dobrom nivou. Ovo je tek početak, moram da radim još napornije za tim. Zadovoljan sam partijama u dve prijateljske utakmice (protiv Mačve i Honveda)", rekao je Suma za klupski sajt.

Svestan je i da nije bio na zadovoljavajućem nivou, kao i da treba da uveri sve da mu je mesto u Partizanu i da zaista vredi onoliko novca. Trener Miroslav Đukić više puta je o Sumi ponovio da mora da bude svestan da treba da radi za ekipu.

"Znam šta se dešava i priča u i oko kluba - neki hoće da ostanem, neki bi da idem. Pričao sam sa sobom: 'Ovo nisi ti, i zato moraš da radiš više za tim'. Za sada je dobro", rekao je Suma.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar