Стојковић: Ако буде пенал – ту сам да обраним!

“Морамо да захвалимо Богу који нам је дао шансу да избацимо Бразил”, оптимистички ће српска јединица.

Фудбал 25.06.2018 | 19:45
Стојковић: Ако буде пенал – ту сам да обраним!
У свом мобилним телефону Владимир Стојковић пажљиво чува снимке великих одбрана против Лионела Месија у дресу Хетафеа. Надамо се сви да ће у Москви најбољи српски голман поновити слично достигнуће. Или да ће имати дана као у Порт Елизабету када је искреирао тријумф Србије против Немачке.

Два дана пре сусрета у главном граду Русије делује да се Стојковић не плаши. Чак бисмо рекли да једва чека судбоносни судар.

“Први пут откако сам у репрезентацији, осетио сам да је цела Србија уз нас. Пресрећан сам због тога. Не видим ниједну особу у Србији која не верује у нас. Морамо да будемо захвалимо Богу који нам је дао шансу да избацимо Бразил“, поручио је Стојковић.

Зна чувар мреже Партизана шта је потребно за историјско чудо и репризу Монтевидеа.

“Историјски је ово најтежа утакмица. Ко не верује нека се спакује и иде кући. Морамо да се понашамо као Митар који по мечу добија 300 удараца. Они су Бразил, али ја верујем у нашу посвећеност”.

Похвалио је Стојковић шутере из Бразила, али додао…

“Ако буде пенал нека шутира ко хоће -  ја ћу бити ту да одбраним“.

За крај, Орловима је претходних дана подршку пружио и Драган Јовановић… Стојковић је упамтио речи легенде српског глумишта.

“Извукао сам поуке из његових речи. Све је рекао кроз шалу, али опет озбиљно. Рекао нам је да је важно само лопта да уђе и да имамо шансу да избацимо велики Бразил“,

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е МОЈ ГОЛМАНЕ

25.06.2018 21:26

ТИ СИ НЕСТО НАЈЛОСИЈЕ У ОВОЈ ЕКИПИ

ОДГОВОРИТЕ