Кејн: Морамо да вјерујемо...!

Нападач Енглеске Хари Кејн рекао је да и он и екипа морају да верују у себе и да ће утакмицу по утакмицу ићи кроз Светско првенство на ком их очекује борба за прво место у групи са Белгијом.

Фудбал 25.06.2018 | 15:45
Кејн: Морамо да вјерујемо...!
Енглеска је у недељу поподне са 6:1 декласирала Панаму у другом колу СП и после два кола има шест бодова и гол разлику 8:2 што ретко ко од навијача "Три лава" памти.

Нарочито зато што је ове године Енглеска на СП испраћена са вероватно најслабијим очекивањима после разочарења из Бразила и испадања у групи.

"Морамо да верујемо у то, иако је пред нама дуг пут и много напорног рада. Фантастично је што смо на овакав начин прошли групу, а сада треба да останемо доследни својој игри", рекао је после Панаме Кејн за ББЦ.

Група Г је решена што се тиче екипа које пролазе даље, а остало је једино питање ко ће као први у групи, Енглеска или Белгија. Ове две екипе ће играти међусобно у четвртак увече у Калињинграду.

Друго важно питање је ко ће у осмини финала добити повољнијег противника. Кејн је јасан кад каже да и тада мора да се приступи са амбицијом да се победи.

"И том мечу морамо да приступимо са победничким амбицијама. Много сам поносан на момке и на навијаче, уживамо у овом Светском првенству и треба овако да наставимо утакмицу по утакмицу", рекао је нападач Тотенхема.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар