Kejn: Moramo da vjerujemo...!

Napadač Engleske Hari Kejn rekao je da i on i ekipa moraju da veruju u sebe i da će utakmicu po utakmicu ići kroz Svetsko prvenstvo na kom ih očekuje borba za prvo mesto u grupi sa Belgijom.

Fudbal 25.06.2018 | 15:45
Kejn: Moramo da vjerujemo...!
Engleska je u nedelju popodne sa 6:1 deklasirala Panamu u drugom kolu SP i posle dva kola ima šest bodova i gol razliku 8:2 što retko ko od navijača "Tri lava" pamti.

Naročito zato što je ove godine Engleska na SP ispraćena sa verovatno najslabijim očekivanjima posle razočarenja iz Brazila i ispadanja u grupi.

"Moramo da verujemo u to, iako je pred nama dug put i mnogo napornog rada. Fantastično je što smo na ovakav način prošli grupu, a sada treba da ostanemo dosledni svojoj igri", rekao je posle Paname Kejn za BBC.

Grupa G je rešena što se tiče ekipa koje prolaze dalje, a ostalo je jedino pitanje ko će kao prvi u grupi, Engleska ili Belgija. Ove dve ekipe će igrati međusobno u četvrtak uveče u Kalinjingradu.

Drugo važno pitanje je ko će u osmini finala dobiti povoljnijeg protivnika. Kejn je jasan kad kaže da i tada mora da se pristupi sa ambicijom da se pobedi.

"I tom meču moramo da pristupimo sa pobedničkim ambicijama. Mnogo sam ponosan na momke i na navijače, uživamo u ovom Svetskom prvenstvu i treba ovako da nastavimo utakmicu po utakmicu", rekao je napadač Totenhema.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar