Циљ: Економија и обичан човјек

Предсједник ДНС-а Марко Павић рекао је данас у Требињу да је ова политичка партија сваким даном све јача и снажнија и да хоће на изборима да има незаобилазну улогу у формирању власти, али и доношењу одлука на свим нивоима власти и одлучивању у Републици Српској и БиХ.

Република Српска 23.06.2018 | 18:41
Циљ: Економија и обичан човјек
Павић је након сједнице Предсједништва и Главног одбора /ГО/ ДНС-а истакао да су основа изборне платформе ове партије економска питања и живот обичног човјека, поручујући да се ДНС неће бавити свађама, препиркама, нити разним националним и националистичким питањима.

“Према свим показатељима грађани све више повјерења дају ДНС-у. Ми желимо, не да владамо, него да одговорно извршавамо вољу народа у свим институцијама”, истакао је Павић.

Предсједник ДНС-а је истакао да би се, по посљедњој анкети која је рађена, 14,2 одсто бирачког тијела опредијелило за ову политичку партију, што је, како каже, много више него на претходним изборима, а што се уклапа у њихов циљ од 12 до 15 посланика у Народној скупштини Републике Српске.

Он је додао да је данас одлучено и ко ће бити носиоци листа за Народну скупштину Републике Српске и парламент БиХ.

Носилац листе за Народну Скупштину Републике Српске изборне јединице један је Душко Ивић, за изборну јединицу два Дане Малешевић, за изборну јединицу три Недељко Чубриловић, а за изборну јединицу четири Синиша Микић.

За изборну јединицу пет носилац листе је Славко Глигорић, за изборну јединицу шест Ђорђе Поповић, за изборну јединицу седам Споменка Стевановић, за изборну јединицу осам Александар Главаш, а за изборну јединицу девет Споменко Стојановић.

За парламент БиХ за изборну јединицу 21 - Бањалука, Градишка и Приједор носилац листе биће Дагутин Родић, за изборну листу 22 Бобан Јовичевић, а за изборну јединицу 23 Ненад Нешић.

Павић сматра да су то људи који могу носити листе и одговарати за оно што раде у институцијама за које су предложени.

Он је изразио задовољством и “растом” странке у Херцеговини, те истакао да очекује једног посланика за Народну скупштину из ове регије.

Коментаришући искључивање начелника општине Љубиње Дарка Крунића из странке, чиме су изгубили и једино начелничко мјесто у Херцеговини, Павић је истакао да ДНС није прихватио да СДС уђе у власт, на чему је по сваку цијену инсистирао Крунић.

“То није никакав гријех ни за странку, ни за Крунића већ за општину Љубиње. Ми смо ту локалну заједницу почели третирати као своје мезимче, а сада је она негдје у крају. Ми то нисмо жељели, али ако немамо комуникацију са начелником, онда трпе грађани”, рекао је Павић.

Павић је објелоданио да су ДНС и Снага Херцеговине договорили да на опште изборе изађу заједно на једној листи за Народну Скупштину Републике Српске.

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Дарио

23.06.2018 17:14

Владар Републике Србске из сјенке је Марко Поло,без њега ниста не мозе да се деси,мозе кад хоце да скине Милокрада са власти јер зна сваста о њему и дрзи га у саци,стари ДБ-овац Кумровацка скола...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стока

23.06.2018 18:16

Какве везе ти имаш са одлукама локалних нацелника,ваљда боље они.знају.шта су им логицније варијанте.од.тебе.Ти можеш.са свима од хрвата,муслимана,прелетача а они.не.На.крају крајева ти што си.их примио из разноразних странака,ти папци,нису ту.због неке твоје идеје већ због личног интереса.Таква ти је већина.кадрова.Ја ти.желим успјех на изборима,овом.народу.док.по кућама не почнете плијенити као УДБА неће прогледати.Чуј ето.начелник мислио за будућност свог народа ал није мислио исто.као твоји папци,па.ће народ да испашта.Бруко сенилна,какве везе има.ко.је и из које је партије начелник.Народ је једино.за ово година ваше секташке власти био пљачкан.Херцеговину сте опљачкали,раселили,толико.да више.ником и.не треба,ал ево сада.имамо шансу.да да храбри и.поштени херцеговац Вукота дође,ако.то херојска херцеговина не схвати.онда.и заслужује.да је пљачкате и кажњавате,из само вама знаних разлога.

Name

Дрињаца

23.06.2018 17:38

Нигдје Синисе Мијатовица хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко поло

23.06.2018 17:45

Него ти реци јавности ста це бити са рудником љубија дали је баја продо или ста це бити послије избора са рудником???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

23.06.2018 20:33

Како је у Путевима, Водама, Железницама и другим фирмама тако ће бити народу. Како је у Трио-копу, Кеси, Легенду, Приједорпутевима, Марјановићу тако ће бити елити.

Name

Перо

24.06.2018 06:11

Јесу и васи направили цуда на нивоу БиХ. Стварно сте за примјер и имате доследну политику.

Name

београд на води

23.06.2018 17:49

Ста реце Маркан обицан цовјек и економија да нису скоро избори кад се сјети обицног цовјека и економије.Питање за дванаест година колаборације са СНСД коју сте фабрику направили јебо вас отац лоповски па зар мислите дасу ови гласаци потпуно излапили.Него Маркане немозе обицан цовјек да схвати да могу на таквим позицијама да буду толики хостаплери лазови лопуви тоје проблем обицног цовјека а не даје глуп.Стосте ти и Милокрад паламудили , и томе доде крај јебига доста вам је и било потаман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

23.06.2018 17:52

Циљ као и досад сто је, само сто никако да нациљају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рипли

23.06.2018 18:44

Па Марко ста ти је са Желнезницама РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плавсиц

23.06.2018 18:58

Што издадосте председницу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљка хербаријум

23.06.2018 21:27

Како ментор каже...придје човјек, каже неку шифру, Марко се уозбиљи и саслуша човјека...па уради шта му је речено.

Name

@#@

23.06.2018 20:50

Ви што сте знали то сте и урадили заједно са својим коалиционим партнерима уништили сте РС коју су борци створили а сад без посла због вас дезертера једва преживљавају. Доста празних обећања и лажи. Како вас деценију ипо није срамота народ лагати. Отјераште нам младост недај Боже ако останете још само годину РС више неће бити јер је овом политиком полако гасите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заувјек

24.06.2018 06:10

Не знам никако којим очима гледате у будућност.У Невесињу од Тита се више није градило.

Name

Томо

24.06.2018 06:14

Пријатељу не мозес само коментарисат Марка. Једини цовјек који пруза отпор када несто није у редиу. А твоји досли су на власт на нивоу БиХ. Ниста ни урадили висе ни вецине немају. Дајте несто осим пљувацине и контрирања. Марко је политицар а остало је остало.

Name

Митар

24.06.2018 05:03

Управо тако! Мозете пљуват, прицат ста хоцете, Павиц сто обеца и уради. У октобру глас идес ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник Зељезница

24.06.2018 05:40

Од 2011 до 2016 дирецтор из ДНС дуг према мени 5000 км нисам тузио , за нову годину отисло око 400 радника а дугови И даље расту само у 2018 ниједан превоз 4 топла обр а услови рада дасе неприца а канциларије идаље пуне тако то ради ДНС само прави домацин мозе извуци зељ И све остале фирме а оваква политика никад само ухљеби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

24.06.2018 06:09

Марко само напријед. Добро је постоји, али за разлику од осталих сте далеко испред. Ови сто галаме и пљују нема ниста од њих. Нист нису урадили. Срецно и само напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће бидне

24.06.2018 07:30

Злобници веле да жељезница у Федератион послује успјешно, са позитивним финансијским резултатом, без дугова, са новим композицијама. Лажу. Бајке причају. Народ заваравају. Партију ДНС 'оће да облате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златибор

24.06.2018 08:00

Каке су то странке у којима су папци водеци.Ови су раскуцили своје странке и пресли у тај вас днс само из лицних разлога.Народе главу горе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

24.06.2018 08:01

Павицу, доказно и одговорно. Ови сто прозиваји нека ураде сто сте ви урадили и имаце резултате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрр мрр

25.06.2018 18:54

О каквој економији и обицном цовјеку ви прицате ста сте радили до сада па на власти сте а дотакли смо дно кога ви фолирате ДНС.

ОДГОВОРИТЕ