Појавила се лажна наградна игра

У протеклом периоду на Фацебооку се појавило неколико лажних профила који асоцирају на Бинго фан паге. Творци ових профила користе наше фотографије које су јавно доступне, међутим разлика у односу на наш профил је очигледна, јер у самом називу имају више слова „О“ ( Бингоо, Бингооо).

Босна и Херцеговина 23.06.2018 | 14:23
Појавила се лажна наградна игра
Путем ових профила  пласирана је и лажна наградна игра, у склопу које се за учешће траже лични подаци те фотографије банковних картица, личне карте исл.



"Молимо наше суграђане да обрате пажњу на разлике између лажних и нашег официјелног Фацебоок профила. Напомињемо да је једини наш Фацебоок профил хттпс://www.фацебоок.цом/бинготузла/ и да све наше наградне игре и друге активности објављујемо само на њему и нашој званичној страници  www.бинготузла.ба .



Такође напомињемо да ми приликом даривања на Фацебооку не тржимо податке нити фотографије личних докумената.



Путем наших канала комуникације смо у више наврата објављивали ово упозорење.



Ограђујемо се од било какве одговорности везане за наградне игре на поменутим лажним профилима, саопштено је из Бинго компаније.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Буле ПАТКОВАЦА

23.06.2018 12:54

Бинго никада не даје никакве награде тако да знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

23.06.2018 14:11

Ово су они британски специјалци..праве помутуњу медју српским народом, да се народ побије за гајбу Фанте. Вец су поцели да раде.

Name

абоб

23.06.2018 17:46

Хаха Британцииии имају наступ!!! Упомоц готови смо оде република у Британију народе на ноге недајјј републику Британци напоље ми моземо сами са насим бајним политицарима немојте нам сметати висе