Pojavila se lažna nagradna igra

U proteklom periodu na Facebooku se pojavilo nekoliko lažnih profila koji asociraju na Bingo fan page. Tvorci ovih profila koriste naše fotografije koje su javno dostupne, međutim razlika u odnosu na naš profil je očigledna, jer u samom nazivu imaju više slova „O“ ( Bingoo, Bingooo).

Bosna i Hercegovina 23.06.2018 | 14:23
Pojavila se lažna nagradna igra
Putem ovih profila  plasirana je i lažna nagradna igra, u sklopu koje se za učešće traže lični podaci te fotografije bankovnih kartica, lične karte isl.



"Molimo naše sugrađane da obrate pažnju na razlike između lažnih i našeg oficijelnog Facebook profila. Napominjemo da je jedini naš Facebook profil https://www.facebook.com/bingotuzla/ i da sve naše nagradne igre i druge aktivnosti objavljujemo samo na njemu i našoj zvaničnoj stranici  www.bingotuzla.ba .



Takođe napominjemo da mi prilikom darivanja na Facebooku ne tržimo podatke niti fotografije ličnih dokumenata.



Putem naših kanala komunikacije smo u više navrata objavljivali ovo upozorenje.



Ograđujemo se od bilo kakve odgovornosti vezane za nagradne igre na pomenutim lažnim profilima, saopšteno je iz Bingo kompanije.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bule PATKOVACA

23.06.2018 12:54

Bingo nikada ne daje nikakve nagrade tako da znate.

ODGOVORITE
Name

Kiki

23.06.2018 14:11

Ovo su oni britanski specijalci..prave pomutunju medju srpskim narodom, da se narod pobije za gajbu Fante. Vec su poceli da rade.

Name

abob

23.06.2018 17:46

Haha Britanciiii imaju nastup!!! Upomoc gotovi smo ode republika u Britaniju narode na noge nedajjj republiku Britanci napolje mi mozemo sami sa nasim bajnim politicarima nemojte nam smetati vise