Сергеј: Повлачење је била грешка, напашћемо Бразил!

За победу над Швајцарском на Светском првенству није довољно да екипа игра добро само 50 минута. Упркос тенденциозном суђењу Немца Феликса Бриха, који није досудио казнени ударац после одлично одрађене џудо ручне технике бацања Митровића, одговорност за пораз сносе и српски играчи.

Фудбал 23.06.2018 | 17:30
Сергеј: Повлачење је била грешка, напашћемо Бразил!
Сергеј Милинковић-Савић је прву утакмцу с Костариком добро одрадио, против Швајцарске се баш и није наиграо фудбала. 

У првом полувремену екипа је имала игру, резултат, а на полувремену као да вас је неко „искључио“, шта се догодило? 

„Нисмо смели оно себи да допустимио, али ето десило се и сада би требало да се фокусирамо на следећу утакмицу. За нас је све изгледало у првом полувремену како треба, све је било добро, играли смо, али у други део меча смо изгледа ушли са неким мислима да водимо, да треба можда да се повучемо, што мислим да је грешка била. Хтели смо да сачувамо три бода, повукли смо се, направили неке грешке. Надамо се најбољем против Бразила“, рекао је Милинковић-Савић за Б92.нет. 

Како се вадити против Бразила? 

„Лепо, изађемо на терен са жељом да победимо. Ми морамо да победимо, и што да не.“

Добро, ви знате како се побеђује Бразил, али то је било на неком другом нивоу? 

„Знам, то је било давно, много је то другачији ниво био, ово је много озбиљнији, али што да не. Само да уђемо у утакмицу са позитивним мислима. Морамо да уђемо у утакмицу са великим мотивом и још већом вером“. 

Суђење? 

„На судију можемо да будемо бесни колико год хоћемо, по нас није добро судио, али он је арбитар, одлучује о свему. Овај меч и његове поступке морамо што пре да заборавимо и да размишљамо само о Бразилу“. 

После жутог картона сте разговарали с њима, шта вам је рекао? 

„Прво мислим да је огромна грешка ФИФА да Немац суди Швајцарцима, то је као када би нама судио Црногорац. Знам немачки језик па сам га питао зашто ми је дао жути картон, а он мије само одговорио да је био преоштар и то је то. Ок, направио сам фаул, био је груб старт, али био ми је први. Иста ситуација била је и са Матићем, а Брих ју је одмах санкционисао. Матићу је рекао да ће га искључити, мени није, али све је то било превише оштро“.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Само

24.06.2018 06:35

Сањај, вријеме је да се пробудис.

ОДГОВОРИТЕ