Sergej: Povlačenje je bila greška, napašćemo Brazil!

Za pobedu nad Švajcarskom na Svetskom prvenstvu nije dovoljno da ekipa igra dobro samo 50 minuta. Uprkos tendencioznom suđenju Nemca Feliksa Briha, koji nije dosudio kazneni udarac posle odlično odrađene džudo ručne tehnike bacanja Mitrovića, odgovornost za poraz snose i srpski igrači.

Fudbal 23.06.2018 | 17:30
Sergej: Povlačenje je bila greška, napašćemo Brazil!
Sergej Milinković-Savić je prvu utakmcu s Kostarikom dobro odradio, protiv Švajcarske se baš i nije naigrao fudbala. 

U prvom poluvremenu ekipa je imala igru, rezultat, a na poluvremenu kao da vas je neko „isključio“, šta se dogodilo? 

„Nismo smeli ono sebi da dopustimio, ali eto desilo se i sada bi trebalo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Za nas je sve izgledalo u prvom poluvremenu kako treba, sve je bilo dobro, igrali smo, ali u drugi deo meča smo izgleda ušli sa nekim mislima da vodimo, da treba možda da se povučemo, što mislim da je greška bila. Hteli smo da sačuvamo tri boda, povukli smo se, napravili neke greške. Nadamo se najboljem protiv Brazila“, rekao je Milinković-Savić za B92.net. 

Kako se vaditi protiv Brazila? 

„Lepo, izađemo na teren sa željom da pobedimo. Mi moramo da pobedimo, i što da ne.“

Dobro, vi znate kako se pobeđuje Brazil, ali to je bilo na nekom drugom nivou? 

„Znam, to je bilo davno, mnogo je to drugačiji nivo bio, ovo je mnogo ozbiljniji, ali što da ne. Samo da uđemo u utakmicu sa pozitivnim mislima. Moramo da uđemo u utakmicu sa velikim motivom i još većom verom“. 

Suđenje? 

„Na sudiju možemo da budemo besni koliko god hoćemo, po nas nije dobro sudio, ali on je arbitar, odlučuje o svemu. Ovaj meč i njegove postupke moramo što pre da zaboravimo i da razmišljamo samo o Brazilu“. 

Posle žutog kartona ste razgovarali s njima, šta vam je rekao? 

„Prvo mislim da je ogromna greška FIFA da Nemac sudi Švajcarcima, to je kao kada bi nama sudio Crnogorac. Znam nemački jezik pa sam ga pitao zašto mi je dao žuti karton, a on mije samo odgovorio da je bio preoštar i to je to. Ok, napravio sam faul, bio je grub start, ali bio mi je prvi. Ista situacija bila je i sa Matićem, a Brih ju je odmah sankcionisao. Matiću je rekao da će ga isključiti, meni nije, ali sve je to bilo previše oštro“.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Samo

24.06.2018 06:35

Sanjaj, vrijeme je da se probudis.

ODGOVORITE