"Синиша Милић ради за тајкуне"

Високи функционер и повјереник Српске демократске странке за Дистрикт Брчко Младен Босић истакао је да је градоначелник Брчко дистрикта и члан Главног одбора СНСД-а Синиша Милић "марионета у раљама тајкунске олигархије у Брчком у чије име говори и чије ставове преноси".

Република Српска 22.06.2018 | 22:53
"Синиша Милић ради за тајкуне"
"Умјесто да ради на стварању бољих услова за живот грађана Брчко дистрикта, Милић се свео на чувара интереса тајкуна који су у рату и после њега, док је народ крварио, стицали богатство.

Беспредметно је отварати било какву полемику са градоначелником Милићем, који је дозволио себи да буде марионета у туђим рукама.

Милићу, знаш добро да знамо и ја и ти да не владаш овим градом него да имаш налогодавце и зато нема смисла твој позив на ТВ дуел јер ниси ти тај који доноси одлуке.

Што се тиче позива да објавимо имовинске картоне, препоручујем ти да имовинске картоне објаве твоје страначке газде, јер ја сам то већ урадио. Моја имовина је јавна и није предмет било каквог спорења.

Такође ти препоручујем да се не бринеш за Српску демократску странку јер у граду имаш доста проблема, па би добро било да бар један ријешиш.

Жалим што си пристао да примаш ударце умјесто оних који доносе одлуке и којима служиш", навео је високи функционер и повјереник Српске демократске странке за Дистрикт Брчко Младен Босић у реаговању на изјаву градоначелника дистрикта Брчко. 

Милић је данас позвао Босића да обојица у медијима објаве имовинске картоне да би се јавност непосредно увјерила "коме је бављење политиком и другим пословима донијело епитет тајкуна, а коме није".

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

нн

22.06.2018 15:13

Камо пусте среце да пола милиних градонацелника мисли својом главом! Они су марионете странке! Кад у Октобру преузмете власт ЕТО ЊИХ ДА СЕ ДОДВОРАВАЈУ ВАМА па ви Млене памет у главу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИЈУКС

22.06.2018 15:21

Лако је Босицу кад је препаметан одабрати сараднике (једнога дао на чело Дома народа БиХ, а другога за Ген. секретара Сдс)! Сад их је тактички (опет препаметно) радпоредио ван Сдс! Капа доље - памет је памет???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амарена

22.06.2018 15:22

Оно сто госп. Босиц сигурно зна јесте то да домаци политицари немају никакве методике у раду која је усмјерена опстој користи заједнице него примјењују (јер су присељени у мафијаској структури) принцип локалне користи и интереса какав је својствен и нормалан за провинције или за сасвим неразвијене средине. Знаци да цемо до бољег зивота теско доци! За неке ствари це бити потребне деценије..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пиxy

22.06.2018 16:11

Миле би мање важне референте да шаље на праве опозиционаре, док он ради свој посао...тактичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивси брцак

22.06.2018 16:19

Боске !Сто не преузмес сам бригу у Брцком и непитас земљака петра како је успио тако пуно.Фала драгом богу да не овисим висе о васим одлукама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иста Прица

22.06.2018 16:33

Немас ти петље Босицу да се јавно суоцис са градонацелником и зато је боље да се ниси ни јавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синисин бивси колега

22.06.2018 18:01

Синиса увијек био потрчко. Знамо се још када смо заједно били на Палама.

Name

абоб

22.06.2018 18:16

Све градонацелнике од рата па до данас у затворе по пријеком суду али новом и врацање имовине као и тајкунима спрега власти и тајкуна мора се разбити или градјанска непослусност или бјезати нема нама овдје зивота ово је дно дна