"Siniša Milić radi za tajkune"

Visoki funkcioner i povjerenik Srpske demokratske stranke za Distrikt Brčko Mladen Bosić istakao je da je gradonačelnik Brčko distrikta i član Glavnog odbora SNSD-a Siniša Milić "marioneta u raljama tajkunske oligarhije u Brčkom u čije ime govori i čije stavove prenosi".

Republika Srpska 22.06.2018 | 22:53
"Siniša Milić radi za tajkune"
"Umjesto da radi na stvaranju boljih uslova za život građana Brčko distrikta, Milić se sveo na čuvara interesa tajkuna koji su u ratu i posle njega, dok je narod krvario, sticali bogatstvo.

Bespredmetno je otvarati bilo kakvu polemiku sa gradonačelnikom Milićem, koji je dozvolio sebi da bude marioneta u tuđim rukama.

Miliću, znaš dobro da znamo i ja i ti da ne vladaš ovim gradom nego da imaš nalogodavce i zato nema smisla tvoj poziv na TV duel jer nisi ti taj koji donosi odluke.

Što se tiče poziva da objavimo imovinske kartone, preporučujem ti da imovinske kartone objave tvoje stranačke gazde, jer ja sam to već uradio. Moja imovina je javna i nije predmet bilo kakvog sporenja.

Takođe ti preporučujem da se ne brineš za Srpsku demokratsku stranku jer u gradu imaš dosta problema, pa bi dobro bilo da bar jedan riješiš.

Žalim što si pristao da primaš udarce umjesto onih koji donose odluke i kojima služiš", naveo je visoki funkcioner i povjerenik Srpske demokratske stranke za Distrikt Brčko Mladen Bosić u reagovanju na izjavu gradonačelnika distrikta Brčko. 

Milić je danas pozvao Bosića da obojica u medijima objave imovinske kartone da bi se javnost neposredno uvjerila "kome je bavljenje politikom i drugim poslovima donijelo epitet tajkuna, a kome nije".

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

nn

22.06.2018 15:13

Kamo puste srece da pola milinih gradonacelnika misli svojom glavom! Oni su marionete stranke! Kad u Oktobru preuzmete vlast ETO NJIH DA SE DODVORAVAJU VAMA pa vi Mlene pamet u glavu!

ODGOVORITE
Name

SIJUKS

22.06.2018 15:21

Lako je Bosicu kad je prepametan odabrati saradnike (jednoga dao na čelo Doma naroda BiH, a drugoga za Gen. sekretara Sds)! Sad ih je taktički (opet prepametno) radporedio van Sds! Kapa dolje - pamet je pamet???

ODGOVORITE
Name

Amarena

22.06.2018 15:22

Ono sto gosp. Bosic sigurno zna jeste to da domaci politicari nemaju nikakve metodike u radu koja je usmjerena opstoj koristi zajednice nego primjenjuju (jer su priseljeni u mafijaskoj strukturi) princip lokalne koristi i interesa kakav je svojstven i normalan za provincije ili za sasvim nerazvijene sredine. Znaci da cemo do boljeg zivota tesko doci! Za neke stvari ce biti potrebne decenije..

ODGOVORITE
Name

Pixy

22.06.2018 16:11

Mile bi manje važne referente da šalje na prave opozicionare, dok on radi svoj posao...taktičar.

ODGOVORITE
Name

bivsi brcak

22.06.2018 16:19

Boske !Sto ne preuzmes sam brigu u Brckom i nepitas zemljaka petra kako je uspio tako puno.Fala dragom bogu da ne ovisim vise o vasim odlukama.

ODGOVORITE
Name

Ista Prica

22.06.2018 16:33

Nemas ti petlje Bosicu da se javno suocis sa gradonacelnikom i zato je bolje da se nisi ni javio.

ODGOVORITE
Name

Sinisin bivsi kolega

22.06.2018 18:01

Sinisa uvijek bio potrčko. Znamo se još kada smo zajedno bili na Palama.

Name

abob

22.06.2018 18:16

Sve gradonacelnike od rata pa do danas u zatvore po prijekom sudu ali novom i vracanje imovine kao i tajkunima sprega vlasti i tajkuna mora se razbiti ili gradjanska neposlusnost ili bjezati nema nama ovdje zivota ovo je dno dna