Јевтовић: Звездин дрес нема цијену, идемо на ЛШ!

“Остварио ми се дечачки сан”, каже нови крилни фудбалер црвено-белих.

Фудбал 23.06.2018 | 14:15
Јевтовић: Звездин дрес нема цијену, идемо на ЛШ!
Многи то кажу само да би се допали навијачима. Али Милан Јевтовић то упорно понавља већ месецима. И кад је могао да бира Розенборг и Анталију – инсистирао је само на Црвеној звезди. Јесте можда фраза, али…

“Остварио ми се дечачки сан”, рекао је Јевтовић на званичној промоцији у Љутице Богдана.

Образложио је.

“За мене један од најважнијих тренутака у животу и каријери. Заиста сам пресрећан што сам коначно стигао и остварио дечачки сан. Контактирали су ме Розенборг и неки клубови из Шведске, али није ме ниједна понуда занимала. Хтео са само у Црвену звезду, да остварим свој сан, јер то је нешто што нема цену”.

Зна тачно шта би могло да му боравак у Београду учини још лепшим.

“Дошао сам да освајам трофеје и да играмо у Европу, јер Звезда као клуб то заслужује. Пратио сам и прошле сезоне сва дешавања, криво ми је што се није наместило да дођем и раније. Невероватно су одиграли прошле сезоне. Верујем да овај сада тим може да је понови, можда чак и да оде више. Црвена Звезда увек има највеће апетите. Искрено верујем да може да уђе и у Лигу шампиона”, оптимиста је 25-годишњи крилни фудбалер, кога је на Топчидерском брду сачекао и кум Бранко Јовичић.

“Уз кума је све лакше. Чујемо се и иначе свакодневно, а познајем од раније и Гобељића, Жула, сад је ту и Душко Јованчић. Неће ту бити проблема”.

Не бира на коју ће страну, а како каже спортски директор Митар Мркела…

“Покрива целу леву или десну страну терена. Играч је изванредне брзине, има изразите голгетерске спосбности. Очекујем да у Црвеној звезди доста голова, да помогне клубу, а верујем да и она њему може да помогне да се до краја фримише”.

Открива и да је уговор потписан на две плус једну годину, те да Црвена Звезда није морала да плати обештећење за Јевтовића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар