Jevtović: Zvezdin dres nema cijenu, idemo na LŠ!

“Ostvario mi se dečački san”, kaže novi krilni fudbaler crveno-belih.

Fudbal 23.06.2018 | 14:15
Jevtović: Zvezdin dres nema cijenu, idemo na LŠ!
Mnogi to kažu samo da bi se dopali navijačima. Ali Milan Jevtović to uporno ponavlja već mesecima. I kad je mogao da bira Rozenborg i Antaliju – insistirao je samo na Crvenoj zvezdi. Jeste možda fraza, ali…

“Ostvario mi se dečački san”, rekao je Jevtović na zvaničnoj promociji u Ljutice Bogdana.

Obrazložio je.

“Za mene jedan od najvažnijih trenutaka u životu i karijeri. Zaista sam presrećan što sam konačno stigao i ostvario dečački san. Kontaktirali su me Rozenborg i neki klubovi iz Švedske, ali nije me nijedna ponuda zanimala. Hteo sa samo u Crvenu zvezdu, da ostvarim svoj san, jer to je nešto što nema cenu”.

Zna tačno šta bi moglo da mu boravak u Beogradu učini još lepšim.

“Došao sam da osvajam trofeje i da igramo u Evropu, jer Zvezda kao klub to zaslužuje. Pratio sam i prošle sezone sva dešavanja, krivo mi je što se nije namestilo da dođem i ranije. Neverovatno su odigrali prošle sezone. Verujem da ovaj sada tim može da je ponovi, možda čak i da ode više. Crvena Zvezda uvek ima najveće apetite. Iskreno verujem da može da uđe i u Ligu šampiona”, optimista je 25-godišnji krilni fudbaler, koga je na Topčiderskom brdu sačekao i kum Branko Jovičić.

“Uz kuma je sve lakše. Čujemo se i inače svakodnevno, a poznajem od ranije i Gobeljića, Žula, sad je tu i Duško Jovančić. Neće tu biti problema”.

Ne bira na koju će stranu, a kako kaže sportski direktor Mitar Mrkela…

“Pokriva celu levu ili desnu stranu terena. Igrač je izvanredne brzine, ima izrazite golgeterske sposbnosti. Očekujem da u Crvenoj zvezdi dosta golova, da pomogne klubu, a verujem da i ona njemu može da pomogne da se do kraja frimiše”.

Otkriva i da je ugovor potpisan na dve plus jednu godinu, te da Crvena Zvezda nije morala da plati obeštećenje za Jevtovića.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar