Порука на јакни Меланије Трамп

Прва дама САД Меланија Трамп нашла се на мети критика због јакне са натписом "Мене није брига, а тебе", коју је носила приликом посете центру у Тексасу где су смештена деца миграната.

Свијет 22.06.2018 | 13:18
Порука на јакни Меланије Трамп
Реч је о "Зариној" јакни од 39 долара, а натпис је изазвао бурне реакције на друштвеним мрежама.

Портпаролка Меланије Трамп је рекла да "нема скривене поруке" у избору одеће прве даме САД.

Овим поводом огласио се и амерички председник Доналд Трамп који тврди да се порука на јакни његове супруге односи на медије који објављују лажне вести.

"Натпис 'Мене није брига, а тебе' на јакни коју је носила Меланија односи се на медије који објављују лажне вести. Меланија је схватила колико су непоштени и више је није брига", написао је Трамп на Твитеру, преноси Би-Би-Си (ББЦ).

Меланија Трамп је фотографисана са јакном приликом уласка у авион и у аутомобилОна није виђена да носи јакну када је стигла у Тексас, али је имала на себи када се враћала у Вашингтон.

Меланија Трамп је обишла прихватилиште за децу у Макалену, дан након што је њен супруг потписао извршну уредбу, којом се имигрантским породицама, које илегално пређу јужну границу САД, омогућава да остану заједно док чекају на исход имиграционог поступка.

Прва дама затражила је да деца буду поново уједињена са својим породицама "што је пре могуће".

Трамп је у среду потписао извршну уредбу којом се имигрантским породицама, које илегално пређу јужну границу САД, омогућава да остану заједно док чекају на исход имиграционог поступка, али је напоменуо да ће се наставити политика "нулте толеранције", која подразумева кривично гоњење свих одраслих особа које су ухваћене како прелазе границу нелегално.

Коментари / 0

Оставите коментар