Брутални Чоло и снимак који је запалио Аргентину!

Ништа горе него кад тренер ус. . е! Четири године анархије, немамо лидера, сви су изгубљени. . . ! Индиректно наговестио да би изабрао Кристијана Роналда пре Лионела Месија када се ради о важној утакмици. . .

Фудбал 23.06.2018 | 15:00
Брутални Чоло и снимак који је запалио Аргентину!
Аргентина је у сузама дочекала дан после највеће бламаже у новијој историји. Хорхе Сампаоли и његов тим крцат суперзвездама доживео је суноврат какав је мало ко очекивао. И због тога их нико не штеди.

Комплетна јавност окренула је леђа Албиселестима, изгледа да је и свлачионица заратила међу собом после онога што је изјавио Серхио Агуеро, а један од оних који није крио незадовољство био је Дијего Симеоне. Мада се није оглашавао јавно, угледни аргентински дневник Оле дошао је у посед аудио снимка који је Симеоне послао свом Херману Бургосу путем мобилне апликације Wхатсапп, само један час пошто је Хрватска преслишала Аргентину у Нижњем Новгороду.

Цела земља устала је на ноге после онога што је Симеоне рекао, првенствено јер сви аргентински, онда и шпански медији тврде да је Чоловглас препознатљив и јасан, због чега је моментално почео да се врти по свим утицајним радио станицама у две земље.

Симеоне је брутално, али потпуно искрено и реално, описао ситуацију у Аргентини и био врло потресен због свега што се дешава у националном тиму.

„Ма, дајте, шта је ово са репрезентацијом у последње четири године. Ово је несрећа, нажалост“, пита се Симеоне на почетку аудио снимка, па наставља:

„Анархија! Немамо лидера на клупи, а ни лидера на терену. Видим само да је овај тим потпуно изгубљен. Против Хрватске је требало да изађе иста екипа која је играла против Исланда, слабијег тима“.

Симеоне је у даху наставио...

„Оно што смо играли против Исланда било је тотално погрешно. Али, то је Аргентина. Молио сам се и надао да опет не погрешимо, а сад сам сигуран да ће Нигерија да обеди Исланд. Ми ћемо имати шасну против Нигерије, али све док Исланд не победи Хрватску. Све сад зависи од Исланда“.

Симеоне се нада да ће свлачионица ипак остати уједињена и да ће се екипа борити за пролаз у наредну фазу.

„Види се да се сада сви у свлачионици туку међусобно. Али, морају да остану уједињени, морају да се боре заједно“.

А онда је прокоментарисао глупост коју је уочи првог гола на мечу направио Вили Кабаљеро, када је практично поклонио Анти Ребићу чист зицер.

„Голман? Видео си шта је урадио (обраћа се Бургосу). Хермане, то му се десило и против Шпаније, против Италије је лопта прошла тик поред стативе. И тада сам ти рекао да је штета што није тада примио гол јер би осетио да, када нешто дозволиш себи на Светском првенству, има много већу тежину“.

Чолов следећи коментар био је упућен селектору Хорхеу Сампаолију, кога је видео као директног кривца за све што се десило у Русији.

„На крају дана, сви кажемо како су играчи најважнији. И јесу, али су они 60 одсто, не 90 одсто. Када тренер усе.е, горе је него када играчи зас..у. Тренер је тај који учествује у свим тим ср...ма“.

Намерно или не, али Симеоне је индиректно наговестио да би бирао Роналда пре Месија.

„Меси је врло добар, али је такав зато што га увек прати група невероватних играча. Ако бисте у нормалној ситуацији бирали између Роналда или Месија, кога би ти изабрао“, питао је Бургоса, пре него што је снимак завршен.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар