Brutalni Čolo i snimak koji je zapalio Argentinu!

Ništa gore nego kad trener us. . e! Četiri godine anarhije, nemamo lidera, svi su izgubljeni. . . ! Indirektno nagovestio da bi izabrao Kristijana Ronalda pre Lionela Mesija kada se radi o važnoj utakmici. . .

Fudbal 23.06.2018 | 15:00
Brutalni Čolo i snimak koji je zapalio Argentinu!
Argentina je u suzama dočekala dan posle najveće blamaže u novijoj istoriji. Horhe Sampaoli i njegov tim krcat superzvezdama doživeo je sunovrat kakav je malo ko očekivao. I zbog toga ih niko ne štedi.

Kompletna javnost okrenula je leđa Albiselestima, izgleda da je i svlačionica zaratila među sobom posle onoga što je izjavio Serhio Aguero, a jedan od onih koji nije krio nezadovoljstvo bio je Dijego Simeone. Mada se nije oglašavao javno, ugledni argentinski dnevnik Ole došao je u posed audio snimka koji je Simeone poslao svom Hermanu Burgosu putem mobilne aplikacije Whatsapp, samo jedan čas pošto je Hrvatska preslišala Argentinu u Nižnjem Novgorodu.

Cela zemlja ustala je na noge posle onoga što je Simeone rekao, prvenstveno jer svi argentinski, onda i španski mediji tvrde da je Čolovglas prepoznatljiv i jasan, zbog čega je momentalno počeo da se vrti po svim uticajnim radio stanicama u dve zemlje.

Simeone je brutalno, ali potpuno iskreno i realno, opisao situaciju u Argentini i bio vrlo potresen zbog svega što se dešava u nacionalnom timu.

„Ma, dajte, šta je ovo sa reprezentacijom u poslednje četiri godine. Ovo je nesreća, nažalost“, pita se Simeone na početku audio snimka, pa nastavlja:

„Anarhija! Nemamo lidera na klupi, a ni lidera na terenu. Vidim samo da je ovaj tim potpuno izgubljen. Protiv Hrvatske je trebalo da izađe ista ekipa koja je igrala protiv Islanda, slabijeg tima“.

Simeone je u dahu nastavio...

„Ono što smo igrali protiv Islanda bilo je totalno pogrešno. Ali, to je Argentina. Molio sam se i nadao da opet ne pogrešimo, a sad sam siguran da će Nigerija da obedi Island. Mi ćemo imati šasnu protiv Nigerije, ali sve dok Island ne pobedi Hrvatsku. Sve sad zavisi od Islanda“.

Simeone se nada da će svlačionica ipak ostati ujedinjena i da će se ekipa boriti za prolaz u narednu fazu.

„Vidi se da se sada svi u svlačionici tuku međusobno. Ali, moraju da ostanu ujedinjeni, moraju da se bore zajedno“.

A onda je prokomentarisao glupost koju je uoči prvog gola na meču napravio Vili Kabaljero, kada je praktično poklonio Anti Rebiću čist zicer.

„Golman? Video si šta je uradio (obraća se Burgosu). Hermane, to mu se desilo i protiv Španije, protiv Italije je lopta prošla tik pored stative. I tada sam ti rekao da je šteta što nije tada primio gol jer bi osetio da, kada nešto dozvoliš sebi na Svetskom prvenstvu, ima mnogo veću težinu“.

Čolov sledeći komentar bio je upućen selektoru Horheu Sampaoliju, koga je video kao direktnog krivca za sve što se desilo u Rusiji.

„Na kraju dana, svi kažemo kako su igrači najvažniji. I jesu, ali su oni 60 odsto, ne 90 odsto. Kada trener use.e, gore je nego kada igrači zas..u. Trener je taj koji učestvuje u svim tim sr...ma“.

Namerno ili ne, ali Simeone je indirektno nagovestio da bi birao Ronalda pre Mesija.

„Mesi je vrlo dobar, ali je takav zato što ga uvek prati grupa neverovatnih igrača. Ako biste u normalnoj situaciji birali između Ronalda ili Mesija, koga bi ti izabrao“, pitao je Burgosa, pre nego što je snimak završen.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar