Максимовић најближи Алавесу!

Српски везиста би ускоро могао да добије нови клуб.

Фудбал 25.06.2018 | 08:00
Максимовић најближи Алавесу!
Није се дало Немањи Максимовићу да докаже своје играчке квалитете у Валенсији, али изгледа да му је останак у Примери суђен. Леванте, Хетафе и Еспањол су се распитивали, али засад је најконкретније потезе направила управа Алавеса.

Емисари клуба из Баскије састали су се у уторак са спортским директором Матеуом Алеманијем и представили му план за младог српског везисту, који се налази на великој раскрсници у каријери. После сезоне у којој је изборен опстанак, Алавес спрема потпуно нови тим, а тренер Абелардо инсистира да окосницу чине млади фудбалери. После доласка левокрилног нападача Малаге Џонатана Родригеза циљ је јачање срца везног реда и ту у први план излази Максимовић.

На састанку се говорило о могућности Максимовићеве продаје, али Валенсија на то није пристала. Спортски директор Алемани, као и тренер Валенсије Марселино Торал виде Максимовића у тиму у будућности, али због тренутно велике конкуренције на средини терена, направљен је договор да златни Орлић добије шансу у неком другом клубу у Примери, да стиче искуство и добије минуте на терену које је заслужио. Због тога је позајмица једина могућа опција, а у Баскији пристају и на ту солуцију. 

Како се може чути, Еспањол је такође врло озбиљно заинтересован за Максимовићев потпис. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар