Maksimović najbliži Alavesu!

Srpski vezista bi uskoro mogao da dobije novi klub.

Fudbal 25.06.2018 | 08:00
Maksimović najbliži Alavesu!
Nije se dalo Nemanji Maksimoviću da dokaže svoje igračke kvalitete u Valensiji, ali izgleda da mu je ostanak u Primeri suđen. Levante, Hetafe i Espanjol su se raspitivali, ali zasad je najkonkretnije poteze napravila uprava Alavesa.

Emisari kluba iz Baskije sastali su se u utorak sa sportskim direktorom Mateuom Alemanijem i predstavili mu plan za mladog srpskog vezistu, koji se nalazi na velikoj raskrsnici u karijeri. Posle sezone u kojoj je izboren opstanak, Alaves sprema potpuno novi tim, a trener Abelardo insistira da okosnicu čine mladi fudbaleri. Posle dolaska levokrilnog napadača Malage Džonatana Rodrigeza cilj je jačanje srca veznog reda i tu u prvi plan izlazi Maksimović.

Na sastanku se govorilo o mogućnosti Maksimovićeve prodaje, ali Valensija na to nije pristala. Sportski direktor Alemani, kao i trener Valensije Marselino Toral vide Maksimovića u timu u budućnosti, ali zbog trenutno velike konkurencije na sredini terena, napravljen je dogovor da zlatni Orlić dobije šansu u nekom drugom klubu u Primeri, da stiče iskustvo i dobije minute na terenu koje je zaslužio. Zbog toga je pozajmica jedina moguća opcija, a u Baskiji pristaju i na tu soluciju. 

Kako se može čuti, Espanjol je takođe vrlo ozbiljno zainteresovan za Maksimovićev potpis. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar