Најнголан завршен, идемо даље!

Интер кренуо по Дембелеа и Милановог најбољег играча! Неразури праве тим за титулу.

Фудбал 23.06.2018 | 14:00
Најнголан завршен, идемо даље!
Интер је договорио и четврти велики трансфер овог лета, а већ спрема корак за наредни. После Стефана Де Фраја, Квадва Асамое, Лаутара Мартинеза, синоћ је завршен и Раџа Најнголан, али ни то није крај...

Чека се само да Интер озваничи трансфер Белгијанца из Роме па да се пређе на следећа појачања. Вучица је пристала на 24.000.000 плус Сантона и Занијола. А Најнголан је већ добио и први задатак у Интеру: да убеђује земљака Мусу Дембелеа.

Белгијанац из Тотенхема је следећа Интерова мета. Он је ушао у последњу годину уговора и одбио је продужетак сарадње са лондонским клубом. За њега се интересују Јувентус и још неки клубови, али Интер тренутно делује као најозбиљнији. Проблем је што Тотенхем тражи 30.000.000 евра. А то је ипак превише за играча који има 30 година и налази се у последњој години уговора. Интер је спреман да плати дупло мање, потпише Белгијанца на годину или две, а онда га проследи у кинески Ђијангсу где би зарадио много већи новац... Иначе, Тотенхем је већ означио Ндомбелеа из Лиона као замену за Белгијанца.

Али ни долазак Дембелеа не би био крај Интерових куповина. Мета је и најбољи играч градског ривала Сусо! Шпанац је био понајбољи фудбалер Милана у претходне две сезоне и летос је потписао нови уговор. Али без пласман у Лигу шампиона, Росонери су приморани да породају неког од скупљих играча и најрадији су да то буде Сусо.

Интер већ данима преговара са Сусовим менаџером Алесандро Лућијем, а Милан је наводно дао зелено светло ако Интер достави добру понуду. Сусо има откупну клаузулу од 38.000.000 евра, али она важи само за клубове ван Италије што значи да би Интер морао да плати више. Неразури су већ понудили АнтонијаКандреву и паре, али је Милан одбио и тражио једног од одвојице Хрвата, Перишића или Брозовића плус паре. Али, са тиме се не слаже Интер.

Иначе, Милан се полако спрема за одлазак Суса и нациљао је Каљехона из Наполија као замену. Шпанац има откупну клаузулу од 20.000.000 евра. Милан би на промени двојице Шпанаца зарадио око 20.000.000 евра, али би добио и шест година старијег Шпанац који је загазио у четврту деценију...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар