Najngolan završen, idemo dalje!

Inter krenuo po Dembelea i Milanovog najboljeg igrača! Nerazuri prave tim za titulu.

Fudbal 23.06.2018 | 14:00
Najngolan završen, idemo dalje!
Inter je dogovorio i četvrti veliki transfer ovog leta, a već sprema korak za naredni. Posle Stefana De Fraja, Kvadva Asamoe, Lautara Martineza, sinoć je završen i Radža Najngolan, ali ni to nije kraj...

Čeka se samo da Inter ozvaniči transfer Belgijanca iz Rome pa da se pređe na sledeća pojačanja. Vučica je pristala na 24.000.000 plus Santona i Zanijola. A Najngolan je već dobio i prvi zadatak u Interu: da ubeđuje zemljaka Musu Dembelea.

Belgijanac iz Totenhema je sledeća Interova meta. On je ušao u poslednju godinu ugovora i odbio je produžetak saradnje sa londonskim klubom. Za njega se interesuju Juventus i još neki klubovi, ali Inter trenutno deluje kao najozbiljniji. Problem je što Totenhem traži 30.000.000 evra. A to je ipak previše za igrača koji ima 30 godina i nalazi se u poslednjoj godini ugovora. Inter je spreman da plati duplo manje, potpiše Belgijanca na godinu ili dve, a onda ga prosledi u kineski Đijangsu gde bi zaradio mnogo veći novac... Inače, Totenhem je već označio Ndombelea iz Liona kao zamenu za Belgijanca.

Ali ni dolazak Dembelea ne bi bio kraj Interovih kupovina. Meta je i najbolji igrač gradskog rivala Suso! Španac je bio ponajbolji fudbaler Milana u prethodne dve sezone i letos je potpisao novi ugovor. Ali bez plasman u Ligu šampiona, Rosoneri su primorani da porodaju nekog od skupljih igrača i najradiji su da to bude Suso.

Inter već danima pregovara sa Susovim menadžerom Alesandro Lućijem, a Milan je navodno dao zeleno svetlo ako Inter dostavi dobru ponudu. Suso ima otkupnu klauzulu od 38.000.000 evra, ali ona važi samo za klubove van Italije što znači da bi Inter morao da plati više. Nerazuri su već ponudili AntonijaKandrevu i pare, ali je Milan odbio i tražio jednog od odvojice Hrvata, Perišića ili Brozovića plus pare. Ali, sa time se ne slaže Inter.

Inače, Milan se polako sprema za odlazak Susa i naciljao je Kaljehona iz Napolija kao zamenu. Španac ima otkupnu klauzulu od 20.000.000 evra. Milan bi na promeni dvojice Španaca zaradio oko 20.000.000 evra, ali bi dobio i šest godina starijeg Španac koji je zagazio u četvrtu deceniju...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar