Бејлов агент сурово искрен!

Пре ћу ја на месец него Герет у Арсенал! Причаће се прво у Мадриду. . .

Фудбал 24.06.2018 | 21:00
Бејлов агент сурово искрен!
Два гола у финалу Лиге шампиона против Ливерпула примораће Флорентина Переза да се размисли. Посебно ако Кристијано Роналдо заиста остане тврдоглав у ставу да је време да напусти Реал. Велика промена у односу на пре само месец дана. Тада се чинило да ће Герет Бејл сигурно летети из Краљевског клуба. Поједини острвски медији отворено су га доводили у везу са Арсеналом.

О, како су се само ствари промениле за ових месец дана...

“Навијач сам Арсенала и волео бих да се то деси, али веће су шансе да ја одем на месец него у Арсенал“, искрено ће за Скај Спорт Бејлов агент Џонатан Барнет, мада се његове речи сигурно нече допасти навијачима Тобџија.

Али чак и да није било она два гола Бејл једноставно има превише опција да би изабрао Арсенал. После голова у финалу Лиге шампиона не вреди ни причати о томе..:

“Разговараћемо са Реалом и видећемо. Бејл није задовољан прошлом сезоном. Жели више да игра, то је од суштинског значај. Мислим да је Герет међу три или четири најбоља играча у овом тренутку. И једноставно мора да игра. Није то ствар новца“.

Него? Врло амбициозан план има Барнет.

“Златну лопту! Жели да је освоји и мислим да може. Финале Лиге шампиона је оснажило интересовање клубова. Али ми смо знали и раније колико је он добар. Он не мора никоме да се доказује. Али тај гол је био фантастичан. И дошао је у правом тренутку“.

Истина је. Бејл је поново тражен играч. Први се пита Ђулен Лопетеги.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар