Bejlov agent surovo iskren!

Pre ću ja na mesec nego Geret u Arsenal! Pričaće se prvo u Madridu. . .

Fudbal 24.06.2018 | 21:00
Bejlov agent surovo iskren!
Dva gola u finalu Lige šampiona protiv Liverpula primoraće Florentina Pereza da se razmisli. Posebno ako Kristijano Ronaldo zaista ostane tvrdoglav u stavu da je vreme da napusti Real. Velika promena u odnosu na pre samo mesec dana. Tada se činilo da će Geret Bejl sigurno leteti iz Kraljevskog kluba. Pojedini ostrvski mediji otvoreno su ga dovodili u vezu sa Arsenalom.

O, kako su se samo stvari promenile za ovih mesec dana...

“Navijač sam Arsenala i voleo bih da se to desi, ali veće su šanse da ja odem na mesec nego u Arsenal“, iskreno će za Skaj Sport Bejlov agent Džonatan Barnet, mada se njegove reči sigurno neče dopasti navijačima Tobdžija.

Ali čak i da nije bilo ona dva gola Bejl jednostavno ima previše opcija da bi izabrao Arsenal. Posle golova u finalu Lige šampiona ne vredi ni pričati o tome..:

“Razgovaraćemo sa Realom i videćemo. Bejl nije zadovoljan prošlom sezonom. Želi više da igra, to je od suštinskog značaj. Mislim da je Geret među tri ili četiri najbolja igrača u ovom trenutku. I jednostavno mora da igra. Nije to stvar novca“.

Nego? Vrlo ambiciozan plan ima Barnet.

“Zlatnu loptu! Želi da je osvoji i mislim da može. Finale Lige šampiona je osnažilo interesovanje klubova. Ali mi smo znali i ranije koliko je on dobar. On ne mora nikome da se dokazuje. Ali taj gol je bio fantastičan. I došao je u pravom trenutku“.

Istina je. Bejl je ponovo tražen igrač. Prvi se pita Đulen Lopetegi.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar