Звездин трио новајлија: Пјеваћемо послије утакмица!

Црвено-бели су се вратили у Београд после одрађеног првог дела припрема на Златибору. Следи пут у Аустрију, а ево шта о досадашњим утисцима у свом новом клубу кажу Јованчић, Мелег и Стојиљковић.

Фудбал 21.06.2018 | 18:00
Звездин трио новајлија: Пјеваћемо послије утакмица!
После недељу дана припрема на Златибору и пријатељске утакмице против селекције Ужица (2:1), фудбалери Црвене звезде враћају се овог четвртка у Београд, где имају кратак одмор, а већ у суботу чека их пут у Аустрију на другу фазу тренинга уочи почетка сезоне.

За рад на популарној српској планини, тренер Владан Милојевић на располагању је имао и тројицу нових фудбалера. Реч је о Душану Јованчићу, Дејану Мелегу и Николи Стојиљковићу.

Овај трио каже да је одлично прихваћен од нових саиграча, а открили су да још нису прошли уобичајену иницијацију по доласку у Звезду, односно певање пред први заједнички оброк са тимом.

"Нисмо, надам се и да нећемо", рекао је Јованчић кроз осмех, а надовезао се Стојиљковић:

"Певаћемо после утакмица, када победимо".

Мелег се нашалио и рекао да су сва тројица ушли у "клан Гардисти" у којем су Вујадин Савић, Филип Стојковић и Марко Гобељић, па су им они помогли да избегну ту традицију која дочекује нове играче.

"Нису нас довели да певамо, него да покажемо на терену да смо добри играчи", додао је.

Иначе, када су у питању новости везане за ФК Црвена звезда, очекује се да до одласка у Аустрију (субота) уговор на три године потпише Милан Јевтовић, који се већ месецима доводи у везу са црвено-белима, али је тек сада постигнут договор са Анталијом да га пусти.

Поред њега, ускоро би званично требало да буде представљен и голман Зоран Поповић.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар