Zvezdin trio novajlija: Pjevaćemo poslije utakmica!

Crveno-beli su se vratili u Beograd posle odrađenog prvog dela priprema na Zlatiboru. Sledi put u Austriju, a evo šta o dosadašnjim utiscima u svom novom klubu kažu Jovančić, Meleg i Stojiljković.

Fudbal 21.06.2018 | 18:00
Zvezdin trio novajlija: Pjevaćemo poslije utakmica!
Posle nedelju dana priprema na Zlatiboru i prijateljske utakmice protiv selekcije Užica (2:1), fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se ovog četvrtka u Beograd, gde imaju kratak odmor, a već u subotu čeka ih put u Austriju na drugu fazu treninga uoči početka sezone.

Za rad na popularnoj srpskoj planini, trener Vladan Milojević na raspolaganju je imao i trojicu novih fudbalera. Reč je o Dušanu Jovančiću, Dejanu Melegu i Nikoli Stojiljkoviću.

Ovaj trio kaže da je odlično prihvaćen od novih saigrača, a otkrili su da još nisu prošli uobičajenu inicijaciju po dolasku u Zvezdu, odnosno pevanje pred prvi zajednički obrok sa timom.

"Nismo, nadam se i da nećemo", rekao je Jovančić kroz osmeh, a nadovezao se Stojiljković:

"Pevaćemo posle utakmica, kada pobedimo".

Meleg se našalio i rekao da su sva trojica ušli u "klan Gardisti" u kojem su Vujadin Savić, Filip Stojković i Marko Gobeljić, pa su im oni pomogli da izbegnu tu tradiciju koja dočekuje nove igrače.

"Nisu nas doveli da pevamo, nego da pokažemo na terenu da smo dobri igrači", dodao je.

Inače, kada su u pitanju novosti vezane za FK Crvena zvezda, očekuje se da do odlaska u Austriju (subota) ugovor na tri godine potpiše Milan Jevtović, koji se već mesecima dovodi u vezu sa crveno-belima, ali je tek sada postignut dogovor sa Antalijom da ga pusti.

Pored njega, uskoro bi zvanično trebalo da bude predstavljen i golman Zoran Popović.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar