Видео - Енглески идиоти: Наци салутирање у Русији!

Група Енглеза у пабу у Волгограду певала антисемитске песме и салутирала попут немачких нациста у Другом светском рату. Фудбалска асоцијација Енглеске снажно осудила ову групу. . . кретена.

Фудбал 21.06.2018 | 19:50
Видео - Енглески идиоти: Наци салутирање у Русији!
Неколицина енглеских навијача дала је себи за право да усред Русије салутира попут немачких нациста из Другог светског рата?!

Да све буде још бљутавије и грозније они су то урадили у Волгограду, некадашњем Стаљинграду, граду у којем се водила најжешћа и најкрвавија битка у Другом светском рату и уопште у историји битака у људској цивилизацији. Процењује се да је у борбама Руса/Совјета и Немаца погинуло између 1,2 и 1,8 милиона људи!

Ова група Енглеза, можда то и не зна, што јој свакако није оправдање за ужасно понашање у кафићу у Волгограду.

Прослављајући победу Енглеске над Тусниом (2:1) у 1. колу Групе Г, они су певали антисемитске песме (као и песме против Тотенхема - клуба који су основали Јевреји) и салутирали попут нациста, а у једном тренутку се чује и злогласно: "Зиг Хајл". Још ужасније је што је реч о старијим особама, односно зрелим мушкарцима.

Фудбалска асоцијација Енглеске снажно ј осудила овакво понашање, саопштавајући и да ради са полицијом на идентификовању ових особа и предузимању правних радњи против њих.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО КОЈИ ЈЕ ОБЈАВИО СВЕТСКИ ЈЕВРЕЈСКИ КОНГРЕС (Wорлд Јеwисх Цонгресс)



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар