Video - Engleski idioti: Naci salutiranje u Rusiji!

Grupa Engleza u pabu u Volgogradu pevala antisemitske pesme i salutirala poput nemačkih nacista u Drugom svetskom ratu. Fudbalska asocijacija Engleske snažno osudila ovu grupu. . . kretena.

Fudbal 21.06.2018 | 19:50
Video - Engleski idioti: Naci salutiranje u Rusiji!
Nekolicina engleskih navijača dala je sebi za pravo da usred Rusije salutira poput nemačkih nacista iz Drugog svetskog rata?!

Da sve bude još bljutavije i groznije oni su to uradili u Volgogradu, nekadašnjem Staljingradu, gradu u kojem se vodila najžešća i najkrvavija bitka u Drugom svetskom ratu i uopšte u istoriji bitaka u ljudskoj civilizaciji. Procenjuje se da je u borbama Rusa/Sovjeta i Nemaca poginulo između 1,2 i 1,8 miliona ljudi!

Ova grupa Engleza, možda to i ne zna, što joj svakako nije opravdanje za užasno ponašanje u kafiću u Volgogradu.

Proslavljajući pobedu Engleske nad Tusniom (2:1) u 1. kolu Grupe G, oni su pevali antisemitske pesme (kao i pesme protiv Totenhema - kluba koji su osnovali Jevreji) i salutirali poput nacista, a u jednom trenutku se čuje i zloglasno: "Zig Hajl". Još užasnije je što je reč o starijim osobama, odnosno zrelim muškarcima.

Fudbalska asocijacija Engleske snažno j osudila ovakvo ponašanje, saopštavajući i da radi sa policijom na identifikovanju ovih osoba i preduzimanju pravnih radnji protiv njih.

POGLEDAJTE VIDEO KOJI JE OBJAVIO SVETSKI JEVREJSKI KONGRES (World Jewish Congress)



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar