Уигравање "Орлова", против Ирана, иза затворених врата

Најбољи српски кошаркаши - они који су се одазвали селектору Ђорђевићу - у Новом Саду ће два пута одмерити снаге са селекцијом Ирана.

Кошарка 21.06.2018 | 21:30
Уигравање "Орлова", против Ирана, иза затворених врата
Лето без великих такмичења ће за репрезентацију Србије протећи у знаку квалификационих утакмица за Светски куп у Кини 2019.

Меч против Грузије у гостима на програму је 29. јуна, три дана касније "орлови" ће у Новом Саду дочекати Немачку, а прве две утакмице друге фазе квалификација заказане су за 14. и 17. септембар.

Припреме изабраника Александра Ђорђевића протичу, разумљиво, у дубокој сенци Светског првенства у фудбалу, а тако ће и остати.

Контролни мечеви против Ирана, у четвртак и суботу, играће се у Футогу, односно у дворани "СПЦ Војводина" - без присуства публике и медија.

Ђорђевић жели да иза затворених врата провери играче који су му се одазвали, а њих је испрва било само 12.

То су Алекса Раданов, Илија Ђоковић, Стеван Јеловац, Алекса Аврамовић, Марко Симоновић, Немања Недовић, Драган Милосављевић, Ђорђе Гагић, Никола Јовановић, Дејан Тодоровић, Огњен Добрић и Дејан Давидовац.

Како пише "Спортски журнал", у среду се прикључио Стефан Пено, очекују се Василије Мицић и Никола Милутинов, док би Бобан Марјановић требало да задужи опрему у понедељак.

Из различитих разлога, углавном због повреда или потписивања уговора у НБА лиги, од играча са ширег списка селектор не може да рачуна на Теодосића, Бјелицу, Радуљицу, Гудурића, Калинића, Лучића, Јовића, Митровића, Муслија и Мишковића.

Богдан Богдановић и Никола Јокић нису ни били на списку.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар