Uigravanje "Orlova", protiv Irana, iza zatvorenih vrata

Najbolji srpski košarkaši - oni koji su se odazvali selektoru Đorđeviću - u Novom Sadu će dva puta odmeriti snage sa selekcijom Irana.

Košarka 21.06.2018 | 21:30
Uigravanje "Orlova", protiv Irana, iza zatvorenih vrata
Leto bez velikih takmičenja će za reprezentaciju Srbije proteći u znaku kvalifikacionih utakmica za Svetski kup u Kini 2019.

Meč protiv Gruzije u gostima na programu je 29. juna, tri dana kasnije "orlovi" će u Novom Sadu dočekati Nemačku, a prve dve utakmice druge faze kvalifikacija zakazane su za 14. i 17. septembar.

Pripreme izabranika Aleksandra Đorđevića protiču, razumljivo, u dubokoj senci Svetskog prvenstva u fudbalu, a tako će i ostati.

Kontrolni mečevi protiv Irana, u četvrtak i subotu, igraće se u Futogu, odnosno u dvorani "SPC Vojvodina" - bez prisustva publike i medija.

Đorđević želi da iza zatvorenih vrata proveri igrače koji su mu se odazvali, a njih je isprva bilo samo 12.

To su Aleksa Radanov, Ilija Đoković, Stevan Jelovac, Aleksa Avramović, Marko Simonović, Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević, Đorđe Gagić, Nikola Jovanović, Dejan Todorović, Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac.

Kako piše "Sportski žurnal", u sredu se priključio Stefan Peno, očekuju se Vasilije Micić i Nikola Milutinov, dok bi Boban Marjanović trebalo da zaduži opremu u ponedeljak.

Iz različitih razloga, uglavnom zbog povreda ili potpisivanja ugovora u NBA ligi, od igrača sa šireg spiska selektor ne može da računa na Teodosića, Bjelicu, Raduljicu, Gudurića, Kalinića, Lučića, Jovića, Mitrovića, Muslija i Miškovića.

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić nisu ni bili na spisku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar