Једини Семберац у селекцији БиХ!

Млада нада бијељинског Радника, Никола Благојевић, налази се на ужем списку јуниорске репрезентације БиХ, коју очекује првенство Балкана.

Остали спортови 20.06.2018 | 20:40
Једини Семберац у селекцији БиХ!
Првенство ће бити одржано управо у Бијељини, од 4. до 8. јула. Организатор је ОС БиХ, а технички организатор је ОК Радник. 

Комплетне припреме селекције БиХ ће бити одржане такође у Бијељини, са почетком од 25. јуна, када ће селектор, Далибор Мићић, окупити репрезентативце.

Треба подсетити да је Радник у прошлој сезони остварио одличне резултате, од којих ћемо посебно истаћи бронзану медаљу на балканском Купу клубова, одржаном у Инголу, у Турској, Радник је вицешампион БиХ у сениорској конкуренцији, а ту је и освојена бронзана медаља на кадетском првенству Републике Српске.

Поред Благојевића, треба истаћи да у Раднику стасавају и многе друге младе наде, од којих су премијерлигашко искуство већ стекли Вукашин Тузланчић и Борис Савић. 

У самом ОК Радник очекују да у наредном периоду, млади таленти преузму водеће улоге и у сениорској конкуренцији. У сваком случају, статус репрезентативца БиХ, за Николу Благојевића, сигурно је велико признање за успешан рад свих нивоа клуба, а посебно за овог младог и талентованог момка.

Извор: БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоки

20.06.2018 22:08

Цеститам Никола.

ОДГОВОРИТЕ