Jedini Semberac u selekciji BiH!

Mlada nada bijeljinskog Radnika, Nikola Blagojević, nalazi se na užem spisku juniorske reprezentacije BiH, koju očekuje prvenstvo Balkana.

Ostali sportovi 20.06.2018 | 20:40
Jedini Semberac u selekciji BiH!
Prvenstvo će biti održano upravo u Bijeljini, od 4. do 8. jula. Organizator je OS BiH, a tehnički organizator je OK Radnik. 

Kompletne pripreme selekcije BiH će biti održane takođe u Bijeljini, sa početkom od 25. juna, kada će selektor, Dalibor Mićić, okupiti reprezentativce.

Treba podsetiti da je Radnik u prošloj sezoni ostvario odlične rezultate, od kojih ćemo posebno istaći bronzanu medalju na balkanskom Kupu klubova, održanom u Ingolu, u Turskoj, Radnik je vicešampion BiH u seniorskoj konkurenciji, a tu je i osvojena bronzana medalja na kadetskom prvenstvu Republike Srpske.

Pored Blagojevića, treba istaći da u Radniku stasavaju i mnoge druge mlade nade, od kojih su premijerligaško iskustvo već stekli Vukašin Tuzlančić i Boris Savić. 

U samom OK Radnik očekuju da u narednom periodu, mladi talenti preuzmu vodeće uloge i u seniorskoj konkurenciji. U svakom slučaju, status reprezentativca BiH, za Nikolu Blagojevića, sigurno je veliko priznanje za uspešan rad svih nivoa kluba, a posebno za ovog mladog i talentovanog momka.

Izvor: BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zoki

20.06.2018 22:08

Cestitam Nikola.

ODGOVORITE