Турци тврде: Тошић се договорио са Ризеом!

Потпис на уговор за неколико дана.

Фудбал 21.06.2018 | 12:15
Турци тврде: Тошић се договорио са Ризеом!
Зоран Тошић је дефинитивно на излазним вратима Партизана, ако је веровати ономе што пишу поједини турски медији. Већ неколико недеља трају преговори са повратником у тамошњу Суперлигу, Ризеом, а како тврди локални портали, Тошић је постигао договор и очекује се да за неколико дана стави и потпис на уговор.

Одраније је познато да некадашњи репрезентативац са управом црно-белих има неку врсту џентлменског договора да му, у случају добре понуде, не праве проблем у избору нове средине.

Тошић се прошлог лета вратио у Партизан са којим је потписао уговор на три године, али је у управо завршној сезони често имао проблеме са повредама због чега је и пропустио неке од најважнијих утакмица.

Упркос тим проблемима овај 31-годишњи офанзивни везиста је у другом мандату у црно-белом дресу одиграо 28 утакмица и постигао 13 голова у свим такмичењима у сезони у којој је Партизан освојио Куп Србије и дошао до шеснаестине финала Лиге Европе.

Ризе је прошле сезоне освојио прво место у турској другој лиги и жели да направи што јачу екипу како би сачувао овај статус дуже од годину дана.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар