Директор КК Црвена звезда одлази из клуба!

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да Давор Ристовић од 1. јула више неће бити њен спортски директор.  Са Малог Калемегдана стигло је званично саопштење - потврда растанка после седам година сарадње.

Кошарка 22.06.2018 | 22:50
Директор КК Црвена звезда одлази из клуба!
Како се наводи у саопштењу на клупском сајту, Давор Ристовић се повлачи из личних разлога, а од 1. јула вршилац дужности спортског директора биће Филип Сунтурлић, досадашњи директор маркетинга и први Ристовићев сарадник.

Клуб је захвалио Давору Ристовићу на ангажману, труду и свему што је у претходних седам година урадио за Звезду и пожелео му успех у наставку каријере.

Ристовић је као оперативац клуба учествовао у консолидацији клуба, као и у свим резултатским успесима сениорске и млађих категорија.

Он је захвалио свим запосленима у клубу, играчима, тренерима и на првом месту председнику Небојши Човићу, са којим је сарађивао од 2002. године када је стигао у ФМП где је, како је додао, провео незаборавних девет година.

"Заједно смо освојили чак 16 сениорских трофеја, што за мене представља огромну сатисфакцију за рад и труд, који ми је истовремено донео и велико животно и професионално искуство. Црвеној звезди желим много успеха и наравно, видимо се у Пиониру", рекао је Ристовић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар