Direktor KK Crvena zvezda odlazi iz kluba!

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da Davor Ristović od 1. jula više neće biti njen sportski direktor.  Sa Malog Kalemegdana stiglo je zvanično saopštenje - potvrda rastanka posle sedam godina saradnje.

Košarka 22.06.2018 | 22:50
Direktor KK Crvena zvezda odlazi iz kluba!
Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, Davor Ristović se povlači iz ličnih razloga, a od 1. jula vršilac dužnosti sportskog direktora biće Filip Sunturlić, dosadašnji direktor marketinga i prvi Ristovićev saradnik.

Klub je zahvalio Davoru Ristoviću na angažmanu, trudu i svemu što je u prethodnih sedam godina uradio za Zvezdu i poželeo mu uspeh u nastavku karijere.

Ristović je kao operativac kluba učestvovao u konsolidaciji kluba, kao i u svim rezultatskim uspesima seniorske i mlađih kategorija.

On je zahvalio svim zaposlenima u klubu, igračima, trenerima i na prvom mestu predsedniku Nebojši Čoviću, sa kojim je sarađivao od 2002. godine kada je stigao u FMP gde je, kako je dodao, proveo nezaboravnih devet godina.

"Zajedno smo osvojili čak 16 seniorskih trofeja, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je istovremeno doneo i veliko životno i profesionalno iskustvo. Crvenoj zvezdi želim mnogo uspeha i naravno, vidimo se u Pioniru", rekao je Ristović.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar