Како се повриједио Нејмар? Погодила га лопта!

Нестварна сцена на тренингу Бразила. . .

Фудбал 20.06.2018 | 13:45
Како се повриједио Нејмар? Погодила га лопта!
Црвена лампица огласила се на тренингу Бразила у Сочију, у моментима када је Нејмар био приморан да напусти терен са болном гримасом на лицу због повреде која је покренула готово хистеричну дискусију - да ли је ово крај или не?

После непуних 15 минута Нејмар се готово ниоткуда пожалио на повреду стопала и то баш на место где га је Валон Бехрами ударио током прве утакмице. Недуго затим на друштвеним мрежама освануо је снимак који је открио начин на који се Нејмар повредио. Наиме - њега је лопта ударила у болно место после чега је осетио дав више не може даље. И не само то, већ није могао ни да хода како треба, што је само додатно зачинило приче да је повреда најскупље плаћеног фудбалера света озбиљније природе. 

Није у овом тренутку познато да ли је Нејмар са терена изашао превентивно, или се ради о озбиљнијем проблему. Нејмар је са терена отишао у пратњи репрезентативног физиотерапеута Бруна Мациотија, а после прегледа које је обавио доктор Родриго Лазмар одрађена је физикална терапија после које ће се видети каква је ситуација. Према садашњим дешавањима, одрадиће тренинг у среду, али уз доста предострожности. 

Подсетимо, Нејмар је био мета десет од укупно деветнаест фаулова, колико је Швајцарска починила над бразилским играчима. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар