Трансфер гуру јавља ово...!

Сергеј Милинковић Савић, Реал Мадрид и 150. 000. 000 евра! Уместо Хрвата? Скај синоћ објавио да је шампион Европи најозбиљнији купац.

Фудбал 21.06.2018 | 20:00
Трансфер гуру јавља ово...!
Ништа више не чуди када је Сергеј Милинковић Савић у питању, па ни да постане најскупљи играч у историји Реал Мадрида!

Најутицајнији трансфер експерт међу новинарима у Европи, Италијан Ђанлука ди Марцио јавља да је Реал најозбиљнији. Он је синоћ на Скај спорту открио да је Реал озбиљно загризао, као и да је Клаудио Лотитоодредио границу од 150.000.000 евра за продају српског бисера.

Још у фербуару је мадридска Марка на насловној страни лансирала вест да је Реал заинтересован за Сергеја, али се после тога није много причало у Мадриду о Србину. Углавном су се Манчестер Јунајтед, ПСЖ и Јувентус помињали као потенцијални купци. Интересантно је да се последњих дана шушка о интересовању Барселоне и да је Реал одједном постао главни кандидат за куповину српског ререзентативца, чим су и Каталонци ушли у причу.

Подсетимо да је Реал недавно на сличан начин „ћапио“ испред носа Барселони планирано појачање РодригаГоеса из Сантоса пошто је купио малдог Бразилца за 45.000.000 евра. Годину дана раније је исту суму дао за Винисијуса Жуниора. За двојицу тинејџера су дали 90.000.000 евра, тако да неће бити чудо ако пошаљу чек девет цифара на адресу Лација за српског везисту.

Овог лета ће свакако бити великих промена у Реалу. После Зидановогодласка, Флорентино Перез више нема препреке да опет започне своју стару политику довођења атрактивних и скупих појачања. Док је Зидан био ту, стопирао је Перезове планове о прављењу Галактикоса 3 и није желео куповине великих звезда. Флорентину се то није свиђало, али је морао да трпи јер су резултати били фантатсични.

Сада Перез може да крене у реализацију својих жеља, а млади играчи ће бити у посебном фокусу јер време Реалове династије полако пролази. Треба у правом моменту препознати када је време за постепену смену генерација. Модрић ће ускоро напинити 33 године, Роналдо има 33, Рамос32, Бензема и Марсело по 30... Неке замене попут Иска и Асенсија су већ спремне. Али потребно је још свеже крви за будућност. Од младих играча тренутно на фудбалском тржишту, мало је који атрактиван каоСергеј Милинковић Савић...

Међу првима који ће напустити Реал је голман Навас, а за њим вероватно и Матео Ковачић који има добре понуде. Хрват је био Зиданов човек од поверења. Зизу се противио његовој продаји, али сада Ковачић више нема тај кишобран изнад себе и нуди му се битна минутажа у неким дургим великим клубовима. МилинковићСавић би могао да дође као замена за њега и полако се припреми да у наредним годинама наследи иМодрића као кључни играч у везном реду.

Реал је у предности у основу на Јувентус и заинтересоване клубове јер Милинковић Савић од малих ногу навија за овај клуб и био би спреман и на неке уступке што се тиче финансија. У Енглеској би могао да добије већу плату, али у дресу Краљевског клуба би остварио дечачки сан...

Клаудио Лотито задовољно трља руке и нада се да ће Реал разбити касу за Србина и платити тражених 150.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар