Transfer guru javlja ovo...!

Sergej Milinković Savić, Real Madrid i 150. 000. 000 evra! Umesto Hrvata? Skaj sinoć objavio da je šampion Evropi najozbiljniji kupac.

Fudbal 21.06.2018 | 20:00
Transfer guru javlja ovo...!
Ništa više ne čudi kada je Sergej Milinković Savić u pitanju, pa ni da postane najskuplji igrač u istoriji Real Madrida!

Najuticajniji transfer ekspert među novinarima u Evropi, Italijan Đanluka di Marcio javlja da je Real najozbiljniji. On je sinoć na Skaj sportu otkrio da je Real ozbiljno zagrizao, kao i da je Klaudio Lotitoodredio granicu od 150.000.000 evra za prodaju srpskog bisera.

Još u ferbuaru je madridska Marka na naslovnoj strani lansirala vest da je Real zainteresovan za Sergeja, ali se posle toga nije mnogo pričalo u Madridu o Srbinu. Uglavnom su se Mančester Junajted, PSŽ i Juventus pominjali kao potencijalni kupci. Interesantno je da se poslednjih dana šuška o interesovanju Barselone i da je Real odjednom postao glavni kandidat za kupovinu srpskog rerezentativca, čim su i Katalonci ušli u priču.

Podsetimo da je Real nedavno na sličan način „ćapio“ ispred nosa Barseloni planirano pojačanje RodrigaGoesa iz Santosa pošto je kupio maldog Brazilca za 45.000.000 evra. Godinu dana ranije je istu sumu dao za Vinisijusa Žuniora. Za dvojicu tinejdžera su dali 90.000.000 evra, tako da neće biti čudo ako pošalju ček devet cifara na adresu Lacija za srpskog vezistu.

Ovog leta će svakako biti velikih promena u Realu. Posle Zidanovogodlaska, Florentino Perez više nema prepreke da opet započne svoju staru politiku dovođenja atraktivnih i skupih pojačanja. Dok je Zidan bio tu, stopirao je Perezove planove o pravljenju Galaktikosa 3 i nije želeo kupovine velikih zvezda. Florentinu se to nije sviđalo, ali je morao da trpi jer su rezultati bili fantatsični.

Sada Perez može da krene u realizaciju svojih želja, a mladi igrači će biti u posebnom fokusu jer vreme Realove dinastije polako prolazi. Treba u pravom momentu prepoznati kada je vreme za postepenu smenu generacija. Modrić će uskoro napiniti 33 godine, Ronaldo ima 33, Ramos32, Benzema i Marselo po 30... Neke zamene poput Iska i Asensija su već spremne. Ali potrebno je još sveže krvi za budućnost. Od mladih igrača trenutno na fudbalskom tržištu, malo je koji atraktivan kaoSergej Milinković Savić...

Među prvima koji će napustiti Real je golman Navas, a za njim verovatno i Mateo Kovačić koji ima dobre ponude. Hrvat je bio Zidanov čovek od poverenja. Zizu se protivio njegovoj prodaji, ali sada Kovačić više nema taj kišobran iznad sebe i nudi mu se bitna minutaža u nekim durgim velikim klubovima. MilinkovićSavić bi mogao da dođe kao zamena za njega i polako se pripremi da u narednim godinama nasledi iModrića kao ključni igrač u veznom redu.

Real je u prednosti u osnovu na Juventus i zainteresovane klubove jer Milinković Savić od malih nogu navija za ovaj klub i bio bi spreman i na neke ustupke što se tiče finansija. U Engleskoj bi mogao da dobije veću platu, ali u dresu Kraljevskog kluba bi ostvario dečački san...

Klaudio Lotito zadovoljno trlja ruke i nada se da će Real razbiti kasu za Srbina i platiti traženih 150.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar