Србија има нову звијезду!

Чоло полудео за нашим Блекијем, ево и треће понуде: Савић плус паре! Фјорентина одбила и другу понуду од 35. 000. 000 евра, а сада је опет на тесту.

Фудбал 21.06.2018 | 17:00
Србија има нову звијезду!
Каква је ово година за Николу Миленковића! Какав је то успон, какви су то подвизи... Од момка који је пре годину дана дошао тихо и на мала врата у Фјорентину из Партизана, стигао је до статуса једног од најтраженијих штопера света.

Ателтико Мадрид и Чоло Симеоне су буквално полудели за српским репрезентативцем и попут питбула су загризли и не попуштају. Желе Блекија по сваку цену као једно од појачања за сезону у којој ће циљ бити освајање Лиге шампиона у финалу на њиховом Метрополитану.

Колчоњероси су пре Мундијала понудили 30.000.000 евра за Миленковића, знајући да цена може само да му порасте у Русији. Фјорентина је глатко одбила...

Потом су се преко посредника Фалија Рамаданија вратили са понудом од 35.000.000 евра. И то је у Фиренци одбијено без много размишљања. Свесни су Тосканци какав бисер имају у својим редовима и дебело ће га наплатити.

Али Атлетико не одустаје... Коријере дело спорт данас јавља да је спремна и трећа понуда. Атлетико је понудио 40.000.000 евра за српског репрезентативца! И спреман је да у посао укључи и Стефана Савићакоји је не мети Јувентуса и Челсија. Понудиће 35.000.000 евра и Црногорца како би се коначно докопали Србина. Чудно звули да Савића процењују на само 5.000.000 евра, али очигледно им је толико стало да не желе да се цењкају и да су спремни да поднесу сваку жртву за младог Србина. Ипак, чини се да у Фјорентини ни на ову понуду не гледају позитивно и да ће опет одбити. План је да Блекија задрже још годину дана јер су убеђени да цена не може да му пада, већ ће само да расте.

Атлетико склапа најјачи тим у историји, синоћ су пала три велика потписа, довели су и најскупље појачање у историји клуба, али Симеоне сматра да му је потребан и Миленковић. Вероватно за ротацију јер се Годин и Хименезочекују као стандардни штопери. Ипак, Ателтико ће играти на више фронтова и биће минутаже за све. А у Блекију види и замену у перспективи за времешног Година. Са њим и Хименезом би добио штоперски тандем за наредних десет година.

Чоло је добио и позитивне сигнале од свог сина Ђованија који са Блекијем игра у Фјорентини. Поред играчких квалитета, добио је и извештај о људским и професионалним квалитетима младог Србина.

Нема потребе трошити речи шта значи играти штопера у Чоловом Атлетику. То је један од најјачих дефанзивних линија на свету у којој би Миленковић могао само да напредује и израсте у једног од најбољих на свету у свом послу. Поређења са Немањом Видићем нису случајна и зато Атлетико жели да заврши посао пре него што у игру ускоче и богатији клубови... Мадриђани су дали одрешене руке Фалију Рамаданију да врши притисак на Фјорентину са којом је у добрим односима и да им заврши трансфер српског репрезентативца. Иначе,Миленковић је један од ретких српских фудбалера који нема менаџера. 

Србија добија још једна праву фудбалску звезду. Само да настави овако...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар