Srbija ima novu zvijezdu!

Čolo poludeo za našim Blekijem, evo i treće ponude: Savić plus pare! Fjorentina odbila i drugu ponudu od 35. 000. 000 evra, a sada je opet na testu.

Fudbal 21.06.2018 | 17:00
Srbija ima novu zvijezdu!
Kakva je ovo godina za Nikolu Milenkovića! Kakav je to uspon, kakvi su to podvizi... Od momka koji je pre godinu dana došao tiho i na mala vrata u Fjorentinu iz Partizana, stigao je do statusa jednog od najtraženijih štopera sveta.

Ateltiko Madrid i Čolo Simeone su bukvalno poludeli za srpskim reprezentativcem i poput pitbula su zagrizli i ne popuštaju. Žele Blekija po svaku cenu kao jedno od pojačanja za sezonu u kojoj će cilj biti osvajanje Lige šampiona u finalu na njihovom Metropolitanu.

Kolčonjerosi su pre Mundijala ponudili 30.000.000 evra za Milenkovića, znajući da cena može samo da mu poraste u Rusiji. Fjorentina je glatko odbila...

Potom su se preko posrednika Falija Ramadanija vratili sa ponudom od 35.000.000 evra. I to je u Firenci odbijeno bez mnogo razmišljanja. Svesni su Toskanci kakav biser imaju u svojim redovima i debelo će ga naplatiti.

Ali Atletiko ne odustaje... Korijere delo sport danas javlja da je spremna i treća ponuda. Atletiko je ponudio 40.000.000 evra za srpskog reprezentativca! I spreman je da u posao uključi i Stefana Savićakoji je ne meti Juventusa i Čelsija. Ponudiće 35.000.000 evra i Crnogorca kako bi se konačno dokopali Srbina. Čudno zvuli da Savića procenjuju na samo 5.000.000 evra, ali očigledno im je toliko stalo da ne žele da se cenjkaju i da su spremni da podnesu svaku žrtvu za mladog Srbina. Ipak, čini se da u Fjorentini ni na ovu ponudu ne gledaju pozitivno i da će opet odbiti. Plan je da Blekija zadrže još godinu dana jer su ubeđeni da cena ne može da mu pada, već će samo da raste.

Atletiko sklapa najjači tim u istoriji, sinoć su pala tri velika potpisa, doveli su i najskuplje pojačanje u istoriji kluba, ali Simeone smatra da mu je potreban i Milenković. Verovatno za rotaciju jer se Godin i Himenezočekuju kao standardni štoperi. Ipak, Ateltiko će igrati na više frontova i biće minutaže za sve. A u Blekiju vidi i zamenu u perspektivi za vremešnog Godina. Sa njim i Himenezom bi dobio štoperski tandem za narednih deset godina.

Čolo je dobio i pozitivne signale od svog sina Đovanija koji sa Blekijem igra u Fjorentini. Pored igračkih kvaliteta, dobio je i izveštaj o ljudskim i profesionalnim kvalitetima mladog Srbina.

Nema potrebe trošiti reči šta znači igrati štopera u Čolovom Atletiku. To je jedan od najjačih defanzivnih linija na svetu u kojoj bi Milenković mogao samo da napreduje i izraste u jednog od najboljih na svetu u svom poslu. Poređenja sa Nemanjom Vidićem nisu slučajna i zato Atletiko želi da završi posao pre nego što u igru uskoče i bogatiji klubovi... Madriđani su dali odrešene ruke Faliju Ramadaniju da vrši pritisak na Fjorentinu sa kojom je u dobrim odnosima i da im završi transfer srpskog reprezentativca. Inače,Milenković je jedan od retkih srpskih fudbalera koji nema menadžera. 

Srbija dobija još jedna pravu fudbalsku zvezdu. Samo da nastavi ovako...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar