Малољетник избоден ножем

У непосредној близини Техничке школе у Брчком ножем је избоден малољетни ученик те школе чији су иницијали Т. М. који је задобио лакше повреде, потврђено је Срни у Полицији Брчко дистрикта.

Босна и Херцеговина 19.06.2018 | 17:42
Малољетник избоден ножем
Ученика је у ногу избо мушкарац чији су иницијали Ћ.Ф. који је убрзо ухапшен.

Хитну помоћ позвало је особље школе које је видјело овај инцидент, а повријеђени је убрзо превезен у Ургентни центар у Брчком, гдје му је указана помоћ.

"Лице је након прегледа упућено у хируршку амбуланту гдје је констатовано да је ријеч о лакшим тјелесним повредама, након чега је пуштено на кућно лијечење", рекао је портпарол ЈЗУ "Здравствени центар" Брчко Сеад Шадић.

Случај је пријављен и полицији Брчко дистрикта која је пронашла починиоца.

"Извршилац овог дјела убрзо је ухапшен и тренутно се над њим врши криминалистичка обрада под надзором Тужилаштва Брчко", рекао је замјеник шефа Јединице криминалистичке полиције Брчко дистрикта Слађан Спасојевић и додао да мотив напада није познат.

Из Полиције наглашавају да је ријеч о лицу које је од раније познато полицији.

Директор Техничке школе Брчко Дејан Николић рекао је да се инцидент догодио након завршене наставе, тридесетак метара удаљености од школе.

"Ученик је био на консултацијама око оцјена непосредно прије догађаја", рекао је Николић и додао да му детаљи око овог случаја нису познати.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фј

20.06.2018 03:44

СТОП...НАСИЉУ..СТОП.НАСИЉУ.

ОДГОВОРИТЕ